Συζήτηση πύλης:Θέατρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Αυτή η σελίδα συζήτησης αφορά την βικιπύλη Θέατρο.
Αν δε θέλετε ή δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε οι ίδιοι την σελίδα της πύλης, μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας εδώ.


Προτάσεις άρθρων[επεξεργασία κώδικα]

Προτάσεις για επιθυμητά άρθρα[επεξεργασία κώδικα]

Αν κρίνετε πως απουσιάζει ένα πολύ σημαντικό άρθρο για το θέατρο, μπορείτε να το επισημάνετε εδώ:

Προτάσεις για βελτίωση ή επέκταση υφιστάμενων άρθρων[επεξεργασία κώδικα]

Αν κρίνετε πως ένα υφιστάμενο άρθρο σχετικό με το θέατρο αξίζει μεγαλύτερης προσοχής, βελτίωσης ή επέκτασης, μπορείτε να το αναφέρετε εδώ:


Προτάσεις για υποπύλη: Θέατρο Επιδαύρου[επεξεργασία κώδικα]

Βλέπω στη μουσική την υποπύλη Μάικλ Τζάκσον και κάνω τη σκέψη: Δεν αξίζει να κάνουμε μια υποπύλη για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου; Έχουμε πολλά να συνδέσουμε εκεί: για τον Ασκληπιό, το θεραπευτικό θέατρο, τα Ασκληπειϊα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, της μικράς Ασίας, της Ιταλίας. Την ιστορία του διαχρονικά (Αρχαία Ελλάδα, Ρωμαίοι, Νεώτερα χρόνια), τις προσπάθειες αποκατάστασης, την σημερινή του λειτουργία και ρόλο ... --jm (συζήτηση) 08:02, 19 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Γενικές προτάσεις βελτίωσης[επεξεργασία κώδικα]

Να ξαναμπεί το επιλεγμένο άρθρο: Συζήτηση πύλης:Θέατρο/box-header

περισσότερα...

Συζήτηση πύλης:Θέατρο/box-footer

Διάφορα[επεξεργασία κώδικα]

Σιγά μη δεν την έφτιανες. Με γειά με γειά :))--ΗΠΣΤΓ 13:01, 6 Ιουνίου 2007 (UTC)

Με γεια κι από εμένα! AmalgamΣυζήτηση 13:29, 6 Ιουνίου 2007 (UTC)

Ευχές, είθε κόσμος πολύς να περάσει από την πύλη αυτή. Προσωπικά θα ήθελα άλλα χρωματάκια, να φαίνονται τα πλαίσια, αλλά μην το αλλάξεις σώνει και καλά τώρα. Κάνε το στην επόμενη αλλαγή (πρέπει να αλλάζει η μορφή που και που κάθε...όποτε κρίνεις)--Focal Point 20:28, 6 Ιουνίου 2007 (UTC)

Καλορίζικο κι από μένα, με λίγη καθυστέρηση! Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω συμπληρώνοντας τα άρθρα του κρητικού θεάτρου, και ό,τι άλλο προκύψει στη συνέχεια, αν βέβαια βρεθεί χρόνος... Με τιμά ιδιαιτέρως η επιλογή του Κατσούρμπου (δάκρυα συγκίνησης πέφτουν στο πληκτρολόγιο), μόνο που το άρθρο είναι υπό διαμόρφωση ακόμα!--Elena153 20:23, 9 Ιουνίου 2007 (UTC)