Συζήτηση προτύπου:Πόλη (Ιράν)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

@dada υπάρχει δυνατότητα ενός πιο έξυπνου γενικότερου προτύπου π.χ. όπως αυτό της Πρότυπο:Πόλη το οποίο να έπαιρνε ως παράμετρο τις gps συντεταγμένες, ίσως και κωδικό χώρας και να έδινε αυτόματα τον αντίστοιχο χάρτη (με την βούλα μέσα); Ggia (talk) 15:50, 12 Απριλίου 2012 (UTC)

Φαντάζομαι πως ναι... νομίζω το γερμανικό [1] ενσωματώνει το χάρτη και δεν είναι τόσο πολύπλοκο. --Dada* 18:42, 12 Απριλίου 2012 (UTC)
Δεν έχω καλή γνώση του κώδικα wiki σε σχεδιασμό προτύπων.. ίσως πρέπει να σκεφτούμε τέτοιες πιο γενικές λύσεις για να μην έχουμε παρόμοια πρότυπα για κάθε πόλη κλπ.. Επίσης σε κάποια πρότυπα βάζεις τις συντεταγμένες μέσα και εμφανίζεται το πρότυπο coord{..} αυτόματα πάνω δεξιά στο άρθρο.. δηλαδή βάζεις 1 πρότυπο πληροφοριών το οποίο ενσωματώνει και το infobox (με χάρτη αυτόματης βούλας) αλλά και το coord. Ggia (talk) 18:51, 12 Απριλίου 2012 (UTC)

{{#if:x|

Γιατί βγάζει το μήνυμα "{{#if:x|" η σελίδα του πρότυπου.. Το βάζει μετά αυτό το edit (όπου μπήκε η χώρα) [2]. Δεν φαίνεται κάτι λάθος.. εκτός αν το λάθος βρίσκεται μέσα στο πρότυπο Πρότυπο:IRN το οποίο ενσωματώνεται, εγώ δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Ggia (talk) 12:02, 18 Απριλίου 2012 (UTC)

Διορθώθηκε. Το πρότυπο που προστέθηκε δεν είχε κλείσει (δεν είχε }}). --C Messier 12:12, 18 Απριλίου 2012 (UTC)