Συζήτηση αρχείου:GreeceThessalonika.png

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το αρχείο αυτό πρέπει να μετονομαστεί σε GreeceThessaloniki.png --Skarmoutsos Vaggelis 12:04, 30 Ιουν. 2005 (UTC)

Βλακείες. αν θέλουμε ελληνικά μπορούμε να το γράψουμε και εντελώς ελληνικά (βλέπε Εικόνα:Πύργος (σκάκι).jpg αλλά τέτοιες λεπτομέριες δεν έχουν σημασία. (τα greeklish ειδικά όταν δεν έχουν λόγο με εκνευρίζουν) --Lucinos 13:53, 30 Ιουν. 2005 (UTC)


  • 1ον τα νεύρα κάνουν κακό στην υγεία. Αν κάτι σε εκνευρίζει απλά αγνόησε το.
  • 2ον Η εικόνα υπήρχε στην αγγλική σελίδα του νομού θεσσαλονίκης και θεώρησα ότι πιθανώς να δημιουργούνταν πρόβλημα στην κατανόηση των ελληνικών χαρακτήρων από τον συγγραφέα.
  • 3ον Όταν αναζητάει κάποιος έλληνας φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης είναι πιθανό να γράψει thessaloniki (google: 37.100 αποτελέσματα) αλλά μάλλον απίθανο να γράψει thessalonika (google:535 αποτελέσματα), οπότε με μία μετονομασία σε thessaloniki είναι όλοι ευχαριστημένοι (...ή σχεδόν όλοι.)

--Skarmoutsos Vaggelis 16:43, 30 Ιουν. 2005 (UTC)

  1. (θα σου γραφα κάτι εδώ για να σε φρικάρω αλλά καλύτερα όχι. δεν θέλω να φρικάρει κανένας άλλος)
  2. ???
  3. μιλάς σοβαρά; για δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση "thessalonika" με σκοπό να βρεις αυτήν την εικόνα; @@ θα πάρεις. πως νομίζεις λειτουργεί η αναζήτηση. χαχαχα με έκανες και γέλασα. οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος θα σκεφτεί πρώτα μήπως είναι στο ίδιο όνομα (δηλαδή GreeceThessalonika.png) που βρίσκεται στην αγγλική. κάνοντας ενα "a" "i" μάλλον μόνο προβλήματα δημιουργεί.

--Lucinos 19:52, 30 Ιουν. 2005 (UTC)


  • ηρεμία
  • λάθος: είναι εδώ και στην επόμενη σελίδα. Το ότι θα ψάξει δεν σημαίνει ότι θα ψάξει στην Βικιπαίδεια.

Geraki μήνυμα2005-06-30 T 20:09 Z