Συζήτηση Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Αθλητισμός

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Παράθεση αθλημάτων με αλφαβητική ή άλλη σειρά[επεξεργασία κώδικα]

Διεξάγεται σχετική συζήτηση για το λήμμα Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς και αφορά σε πλήθος λημμάτων και πλαισίων πλοήγησης. Παρακαλώ να συμμετέχει όποιος ενδιαφέρεται και έχει τη διάθεση. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 23:08, 4 Ιουλίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Πρότυπα Ελληνικών συλλόγων...[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας. Έκανα μια αποφασιστική επεξεργασία στο πρότυπο του ΟΣΦΠ, το οποίο στις προσωπικότητες είχε περισσότερο άτομα ασχολούμενα με το ποδόσφαιρο και τα οποία ως επί το πλείστον είχαν προσφορά μονάχα εκεί. Δε θέλω να αναφερθώ, εκτός αν μου ζητηθεί, για να μη θεωρήσετε ότι υποτιμώ καποιανού την προσφορά.

Φρονώ πως στις προσωπικότητες του συλλόγου (προσέχτε, γενικά του συλλόγου) θα πρέπει να αναφέρονται οι ιδρυτές, φυσικά, καθώς και άτομα των οποίων η προσφορά δεν περιορίστηκε μονάχα σε ένα τμήμα αυτού. Μπορούν να παραμείνουν φρονώ και αθλητές που έλαβαν κάποιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υποτίθεται αυτή είναι η ύψιστη τιμή για έναν αθλητή, καθώς επίσης και για τον σύλλογο στον οποίον ανήκει.

Φαντάζομαι κάποιος αποφάσισε να προσθέσει ό,τι γνωστό έχει η ομάδα του και ο "αντίπαλος" είπε: α, να το κάνω κι εγώ τότε... Ή, απλά, το έκανε το ίδιο άτομο. Έτσι, λοιπόν, στα ίδια βρίσκεται και το πρότυπο του ΠΑΟ. Της ΑΕΚ ή και του Άρη είναι πιο μαζεμένα.

Σαφώς μερικοί εκ των τμημάτων που αναφέρονται είναι σημαντικοί στα τμήματά τους. Όταν δημιουργηθούν πρότυπα για αυτά τα τμήματα μπορούν κάλλιστα να αναφέρονται εκεί. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 15:40, 15 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]