Συζήτηση:Victoria Rock Club

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Προβληματικό το λήμμα ως έχει είναι μη εγκυκλοπαιδικό και επειδή τα χω γυρίσει τα σχετικά λημέρια, σαφώς δεν ήταν το πρώτο ή από τα πρώτα ροκ κλαμπ στην Αθήνα. Τέτοιες αξιώσεις μπορεί να προβάλλει το Χρυσό Κλειδί στην Πλάκα αλλά όχι η Βικτόρια--Kalogeropoulos (συζήτηση) 19:57, 26 Ιουλίου 2015 (UTC)

Απάντηση: Το λήμμα είναι ξεκάθαρο όταν λέει από τα πρώτα Ροκ κλαμπ, η λίστα με τα πρώτα Ροκ κλαμπ είναι υποκειμενική, για εσάς κύριε Καλογερόπουλε μπορεί να περιλαμβάνει μόνο 2 (δύο) Ροκ κλαμπ, για τους υπόλοιπους που θυμούνται περιλαμβάνει ίσως 10-20 μαγαζιά, η Αθήνα είναι μεγάλη πόλη! Άλλωστε το λήμμα είναι διαθέσιμο προς βελτίωση όπως και αναφορές για κάποιο σφάλμα ή παράλειψη.Stathis k9 (συζήτηση) 12:15, 27 Ιουλίου 2015 (UTC)

  1. Μην αφαιρείτε παρακαλώ καμία ετικέτα αυθαίρετα
  2. Το λήμμα δεν είναι εγκυκλοπαιδικό, δεν υπάρχουν καν οι δευτερογενείς πηγές για να γραφτεί εξαρχής λήμμα
  3. Μελετήστε την Βικιπαίδεια:εγκυκλοπαιδικότητα
  4. Τα λήμματα δεν είναι διαφημίσεις και το παρόν μοιάζει με διαφήμιση--Kalogeropoulos (συζήτηση) 21:32, 27 Ιουλίου 2015 (UTC)


Απάντηση: Το λήμμα αφορά ένα ιστορικό μουσικό γεγονός και η συγγραφή του ακολουθεί στα πρότυπα μίας μπάντας όπως για παράδειγμα τους Motorhead. Επίσης δεν αφορά διαφήμιση εφόσον το μαγαζί Victoria είναι κλειστό από το 1988. Να προσθέσω ότι τα ιστορικά γεγονότα εξακολουθούν να συγκεντρώνονται όπως και οι δευτερογενείς πηγές. Η ένδειξη "από τα πρώτα" αποσαφηνίστηκε με τη ένδειξη "από τα ιστορικά". Το λήμμα είναι υπό εξέλιξη αν επιτρέπεται. Ευχαριστώ.

  1. Τα λήμματα της Βικιπαίδειας καλύπτουν αξιοσημείωτα θέματα - αυτά που έχουν κερδίσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την προσοχή του κόσμου γενικότερα κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου και δεν εξαιρούνται για άλλους λόγους. Θεωρούμε ότι ενδείξεις από αξιόπιστες ανεξάρτητες πηγές, όπως έγκριτα περιοδικά, βιβλία και εφημερίδες, τεκμηριώνουν αυτή την προσοχή. Η εγκυκλοπαιδικότητα δεν αφορά άμεσα το περιεχόμενο των λημμάτων, αλλά μόνο αν το θέμα θα πρέπει να έχει το δικό του λήμμα. Stathis k9 (συζήτηση) 22:04, 27 Ιουλίου 2015 (UTC)

ROCK CLUB VICTORIA[επεξεργασία κώδικα]

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK CLUB VICTORIA ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ ΑΡXΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΤΙΑΣ ΤΟΥ '70. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ CLUB ΗΤΑΝ Ο ΣΟΥΛΗΣ Ο VICTORIAS (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ) ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ROCK CLUB. AΠO TO TO 1976 MEΧΡΙ ΤΟ 1988 Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΤΟ CLUB HTAN ROCK (PROGRESSIVE,GLAM,KRAUTROCK,HARD,PUNK,HEAVY) KAI ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΠ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!AΠΟ ΤΟ 1982 ΣΤΟ CLUB ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ 6 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO CLIP ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CLUB EIXAN OI ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (DJ)TAΣΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ (1976-1981)ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΑΚΗΣ(1979-1988) Η ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ LP EΦΘANAN AΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΙ ΣΥNEΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙEΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Ο ΣΟΥΛΗΣ Ο VICTORIAS ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΠΑΙΖΕ AMEΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ PICK UP THΣ ROCK VICTORIA.ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1981 VICTORIA ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ALEX HARVEY ΠΟΥ KAΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983 ΟΙ ΙRON MAIDEN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ROCK VICTORIA KAI ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ LP THE NUMBER OF THE BEAST ENA ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑ ΤΗΣ ROCK VICTORIA KAI O BRUCE DICKINSON,ADRIAN SMITH, KAI O EDDIE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ 1984 ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ROCK URIAH HEEP META TO TEΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ROCK VICTORIA KONTA ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1985 ΟΙ SCORPIONS EINAI AYTOI ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ROCK VICTORIA O KLAUS MIENE,O RUDY SHENCKER ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΜΙ GREΕCE ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΟΥΒΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΞΥΔΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ROCK VICTORIA.TON MAΡΤΙΟ ΤΟΥ 1986 ΟΙ MOTORHEAD (LEMMY,ANIMAL TAYLOR,WURZEL) ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣTΗΝ ROCK VICTORIA.TO ΙΔΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ 1987 ΜΕ ΤΟΥΣ SAXON KAI TON ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1988 ΜΕ ΤΟ GROUP ΤΩΝ GIRLS SCHOOL. MΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ GROUPS ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ MAGIC DE SPELL, TEΡΜΙΤΕΣ,VICE HUMAN,VAAL,SPITFIRE,ΛΗΤΗΣ+ΤΡΥΚ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ,ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ...ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Ο ΣΟΥΛΗΣ Ο VICTORIAS(IΔΙΟΚΤΗΤΗΣ,DJ)-O TAΣΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ(DJ)-ΒΑΣΙΚΗΣ ΛΕΚΑΚΗΣ(DJ).2A02:582:D3B:3500:DDCF:26B4:2DA2:78B1 12:50, 16 Μαρτίου 2017 (UTC)