Συζήτηση:Σούπερ Λίγκα 2013–14

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Συζήτηση:Super League Ελλάδας 2013-14)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Soccerball current event.svg Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ποδοσφαιρικές περίοδοι.


Διόρθωση προτύπου[επεξεργασία κώδικα]

Στους πίνακες βαθμολογίας και αποτελεσμάτων θα έπρεπε να αλλάξει ο σύνδεσμος/πρότυπο του Απόλλωνα, ώστε να παραπέμπει, όπως στα άλλα βικιλινκ του Απόλλωνα (πιο πάνω στο κείμενο) στο ποδοσφαιρικό σωματείο και όχι στο Γ.Σ. Απόλλων. Αν ήξερα με σιγουριά το πώς, θα το είχα κάνει ο ίδιος.

Επίσης οι χωρητικότητες των μισών γηπέδων εμφανίζονται λάθος, αν λάβουμε υπ'όψη το σάιτ της διοργανώτριας. Δεν το διόρθωσα, γιατί δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το εν λόγω σάιτ και μήπως έχει χρησιμοποιηθεί εδώ στο βικιάρθρο ως πηγή κάποια πιο έγκυρη σελίδα. --MedMan (συζήτηση) 16:16, 28 Ιουλίου 2014 (UTC)

Το λινκ είναι αξιόπιστο. Μιλάμε για το σάιτ της Σούπερ Λιγκ. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες, αξιόπιστες και μη, σελίδες που θα σου πουν διαφορετικό αριθμό χωρητικότητας. Ποιος αριθμός είναι σωστός, πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της κάθε ομάδας. --Trikos συζήτηση 07:21, 23 Αυγούστου 2014 (UTC)