Συζήτηση:Stavento

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Συμμετοχή στο The Voice[επεξεργασία κώδικα]

Η συμμετοχή στο The Voice αφορά προσωπικά τον Κουινέλη, για τον οποίο υπάρχει ξεχωριστό λήμμα. Ας έχουμε εδώ κάποιες γενικές πληροφορίες και λεπτομέρειες που αφορούν το συγκρότημα συνολικά (όπως την συμμετοχή στην εκπομπή της παλιάς του τραγουδίστριας) και ας βάλουμε τις πολλές λεπτομέρειες στο λήμμα του Κουινέλη.--Auslaender (συζήτηση) 12:52, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Σχόλια[επεξεργασία κώδικα]

"Το όγδοο cd των Stavento με τίτλο "Ακόμα ονειρεύομαι" κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου του 2016. Το album αυτό είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει το πρωί, με άπλετο φως και ολοκληρώνεται βράδυ, με ένα γλυκό σκοτάδι. Και το ταξίδι αποκτά περισσότερη μαγεία, όταν οι συνταξιδιώτες είναι φίλοι "ακριβοί"...Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Χατζής, Γιάννης Γιοκαρίνης, Μελίνα Ασλανίδου και Ήβη Αδάμου... φίλοι που αποτελούν σταθμό στη διαδρομή του πλοίου που λέγεται "Stavento". Φίλοι που ντύνουν με τη φωνή τους και την αγάπη τους όλα όσα οι Stavento θέλουν να πουν σε αυτό το album. Τραγούδια με το γνώριμο ύφος τους αλλά και έντονα παραδοσιακά στοιχεία, διασκευές και πειράγματα κλασσικών τραγουδιών αλλά και παλαιότερων δικών τους."

Εδώ γινόμαστε μάρτυρες σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα κάποιου φανατικού ακροατή :Ρ Αυτά απαγορεύονται στην ΒΠ, οπότε αν δω και άλλα τέτοια στοιχεία θα τα διαγράψω και παραπέμπω και άλλους να κάνουν το ίδιο _DaftRose (συζήτηση) 01:04, 8 Νοεμβρίου 2017 (UTC)