Συζήτηση:MS Norman Atlantic

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Παρακαλώ να μην προσπαθήσει κάποιος να σβήσει το λήμμα αυτό γιατί είναι αρκετά σημαντικό George Balatsos (συζήτηση) 00:55, 1 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Σίγουρα είναι σημαντικό και σίγουρα είναι εγκυκλοπαιδικό. Αλλά... νομίζω δημιουργήθηκε πάρα πάρα πολύ νωρίς. Ας περιμέναμε κάνα μήνα. Δεν πειράζει, τώρα το έχουμε. Θέλει όμως πηγές. Και κάτι άλλο: το ";" στα αγγλικά είναι η άνω τελεία, όχι το ερωτηματικό. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 02:17, 1 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Δεν αρκούν τα παρακάλια... Δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε χάρες ούτε να τιμωρούμε. Ό,τι λέει η Βικιπαίδεια! Και αυτή λέει ότι ΔΕΝ γίνεται να αντιγράφεις από το translate, τέλος. Period! Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβεις. Όχι για εμάς για σένα. Ώστε ο Χ κόπος που καταβάλεις να καρποφορεί και να μη γίνεται αναίρεση από άλλους χρήστες. Αν σε βολεύει το translate χρησιμοποίησέ το! Κανείς δε σε εμποδίζει. Μετά όμως αντέγραψε το μεταφρασμένο κείμενο στο πρόχειρό σου, και προσπάθησε να το διαβάσεις, όπου δε σου αρέσει διόρθωσέ το, μόλις είναι έτοιμο, τότε το μεταφέρεις στο λήμμα! Απλό και εύκολο! Κείμενα που είναι αντιγραφή από το translate θα διαγράφονται δίχως πολλές σκέψεις. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 02:33, 1 Ιανουαρίου 2015 (UTC)