Συζήτηση:Drum and bass

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το άρθρο είναι ακόμα υπό κατασκευή. Εκκρεμούν ορισμένες παραπομπές που σκοπεύω να προσθέσω σε λίγο καιρό. Εν τω μεταξύ η ενότητα "Η ελληνική σκηνή" μπορεί κάλλιστα να εμπλουτιστεί με περισσότερες πληροφορίες για τους Έλληνες παραγωγούς, αλλά και γενικότερα για την κοινότητα drum and bass στην Ελλάδα. Ήδη έγιναν μερικές μικροαλλαγές από μερικούς χρήστες και υπάρχει χώρος για πολλές ακόμα. Παρακαλώ όταν κάνετε αλλαγές φροντίστε να γράφετε αξιοπρεπώς, με σωστά ελληνικά και σημεία στίξης, ενώ προσπαθήστε όσο μπορείτε να προσθέτετε και παραπομπές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Punkydnb (συζήτηση) 15:04, 18 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Μπέις/Μπας[επεξεργασία κώδικα]

Ως προς τον τρόπο που προφέρεται η λέξη "bass" στα αγγλικά, ανατρέξτε στα online λεξικά. Έχει δύο σημασίες, ανάλογα με τον τρόπο που προφέρεται. Σύμφωνα με το Wordreference: "bass: /bæs, beɪs/" (http://www.wordreference.com/engr/bass). Ίδιο αποτέλεσμα θα πάρετε και από το Google Translate.

Μπας στα αγγλικά σημαίνει πέρκα, ενώ μπέις είναι το μπάσο. Π.χ. Play the bass, catch a bass. Όμως μην ανησυχείτε. Ούτε μερικοί καθηγητές αγγλικών το γνωρίζουν αυτό. Punkydnb (συζήτηση) 17:59, 12 Οκτωβρίου 2014 (UTC)