Συζήτηση:Dragon Ball

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Video-Game-Controller-Icon-IDV-green.svg Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιντεοπαχνίδια», μιας συνεργατικής προσπάθειας για τη βελτίωση και την κάλυψη λημμάτων που αφορούν τα βιντεοπαιχνίδια, στη Βικιπαίδεια. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Σχόλιο 2011[επεξεργασία κώδικα]

Θα ήθελα κάποιος αν γίνεται να αλλάξει το όνομα του manga από Dragonball/Z/GT/Kai που είναι σε Dragonball σκέτο και να χωρίσει το anime σε 4 διαφορετικά ώστε να αποφεύγεται η σύγχυση. Ευχαριστώ--Zetto 11:11, 26 Απριλίου 2011 (UTC)

Στο κουτί πληροφοριών εννοείς; --dead3y3 (συζήτηση) 11:39, 26 Απριλίου 2011 (UTC)

Ναι, γιατί δεν ξέρω πως να το κάνω. Ό,τι και να κάνω το όνομα του manga παραμένει Dragonball/Z/GT/Kai και δεν μπορώ να χωρίσω το anime...--Zetto 18:21, 26 Απριλίου 2011 (UTC)

Απ' ότι βλέπω το σχετικό Πρότυπο:Πληροφορίες Σειράς Animanga που χρησιμοποιείται δεν είναι κατάλληλο. Θα κάνω μια προσπάθεια να μεταφράσω τα αντίστοιχα από την Αγγλική για να τα χρησιμοποιήσουμε και εδώ και στα άλλα άρθρα. --dead3y3 (συζήτηση) 11:27, 27 Απριλίου 2011 (UTC)

Τώρα υπάρχει ένα άλλο θέμα. Το Dragonball manga έχει κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά anime, δηλαδή 3 κι ένα re-broadcast. Θέλω αν γίνεται να βάλουμε στο άρθρο άλλες 3 στήλες για να καλύψουμε τις σειρές Dragonball Z, GT και Kai. Τις πληροφορίες θα τις αναρτήσω εγώ.--Zetto 16:36, 28 Απριλίου 2011 (UTC)

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το «στήλες»; Ενότητες; Απ' ότι βλέπω από το Αγγλικό υπάρχουν 4 ανιμέ όπως λες, το απλό Dragon Ball και τα Z, GT και Z Kai. Όλα αυτά υπάρχουν ως ενότητες εδώ. Αν εννοείς να προστεθούν στο infobox (πλαίσιο πληροφοριών, ο συνοπτικός πίνακας στην αρχή του άρθρου στα δεξιά), πρέπει να περιμένεις λιγάκι να μεταφράσω τον κώδικα του αγγλικού προτύπου το οποίο επιτρέπει την αναφορά των ξεχωριστών ανιμέ (δες en:Template:Infobox animanga). --dead3y3 (συζήτηση) 12:50, 29 Απριλίου 2011 (UTC)

Αυτό ακριβώς εννοώ. Αν είναι θα περιμένω. Όταν μπορέσεις να το κάνεις ενημέρωσε με--Zetto 15:38, 29 Απριλίου 2011 (UTC)

Έχω ξεκινήσει από χθες και έχω μεταφράσει τα [[::en:Template:Infobox animanga/Header]], [[::en:Template:Infobox animanga/Footer]] και [[::en:Template:Infobox animanga/Print]]. Μόλις τελειώσω και κάνω και ένα έλεγχο να δω αν είναι καλή η δουλειά θα σε ειδοποιήσω. --dead3y3 (συζήτηση) 18:42, 29 Απριλίου 2011 (UTC)