Συζήτηση:CDNA

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το άρθρο είναι σαφώς μετάφραση από το αντίστοιχο αγγλικό, αλλά έχω αμφιβολίες για την ακρίβεια της μετάφρασης. Χρειάζεται επιμέλεια από κάποιον που ξέρει τους σωστούς όρους στα ελληνικά. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 20:59, 29 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Αν θα μπορουσες να προσδιορισεις ποια ορολογια ειναι λαθος ( που αμφιβαλλω πωσ υπαρχει) τοτε θα ηταν πιο ωφελιμο απο το να κρινεις.— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Lio485 (συζήτησησυνεισφορά) .

Αν μπορούσα να προσδιορίσω θα ήμουν ειδικός και θα είχα επιμεληθεί ο ίδιος το άρθρο. Τη σήμανση την έβαλα ως "φυσική άμυνα" καθώς είσαι νέος χρήστης με ελάχιστες συνεισφορές και δεν έχω δείγμα προηγούμενης δουλειάς σου για να ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τις μεταφράσεις σου. Δεν είναι κάτι προσωπικό και φυσικά η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη, ειδικά ο τομέας της βιολογίας χρειάζεται αρκετή δουλειά. Αν είσαι ειδικός πάνω στο θέμα και είσαι σίγουρος ότι η μετάφρασή σου είναι σωστή, τότε αφαίρεσε το πρότυπο. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 18:30, 12 Μαρτίου 2009 (UTC)

Η μεταφραση ειναι σωστη γιατι η ορολογια που χρησιμοποιησα βασιζεται στο σχολικο εγχειριδιο του ΟΑΕΔ.

Εκτός από το (αδιευκρίνιστο) ώριμο mRNA όλα ΟΚ. Έγινε και η σχετική προσθήκη. --Ttzavaras 23:27, 12 Μαρτίου 2009 (UTC)