Συζήτηση:AMG

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Έκανα ορισμένες μικρές αλλαγές στο άρθρο και πρόσθεσα την Ελληνική και την Αγγλική Ιστοσελίδα της AMG International. --Θεμιστοκλής Π. 18:11, 18 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

εγκυκλοπαιδικότητα, ανακρίβεια, πηγές?[επεξεργασία κώδικα]

Το γκούγκλισμα δεν με πείθει για την εγκυκλοπαιδικότητα του θέματος. Πολύ αμφιβάλω για τις 60 χώρες, άλλο τι λέει κάτι για τον ευατό του και άλλο τι πραγματικά γίνεται. --Egmontaz συζήτηση 10:54, 5 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Συμφωνώ. Δεν υπάρχει ούτε μία πηγή για την τεκμηρίωση των αναγραφομένων. --Ttzavaras 11:54, 5 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Στο μηναιάιο περιοδικό Η Φωνή του Ευαγγελίου κάθε μήνα δημισιεύεται το ιστορικό της AMG, απ' όπου προέρχονται οι πληροφορίες. --Τρανζίστορ 15:55, 7 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Αυτοαναφορές δηλαδή... --Dada* 16:02, 7 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Μερικές αναφορές που βρήκα στα γρήγορα:

  • Στο Mission Network News μέτρησα ενημερώσεις για την δραστηριότητα της AMG σε πάνω από 10 διαφορετικές χώρες...
  • Στην σελίδα της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Βοστώνης η AMG χαρακτηρίζεται ως μεγάλη Χριστιανική οργάνωση...
  • Το AllExperts.com αναφέρει αριθμιτικά στοιχεία για την δραστηριότητα της AMG.
  • Άρθρο για τον ιδρυτή της AMG, Σπύρο Ζωδιάτη από την αγγλική Βικιπαίδια.

Είναι γνωστό (τουλάχιστον σε όλους τους Έλληνες Προτεστάντες), πως η AMG είναι ο μεγαλύτερος Προτεσταντικός Ιεραποστολικός "Ελληνικής καταγωγής" οργανισμός, σε παγκόσμια κλίμακα. --Τρανζίστορ 16:37, 7 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Ετοιμάζονται και οι πηγές... -Τρανζίστορ 17:01, 9 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Καμία από αυτές τις ιστοσελίδες που λες όμως δεν είναι με την ευρύτερη έννοια ανεξάρτητες από το θέμα. Το άρθρο τις αγγλικής δεν είναι επίσης (1. Γιατί αφορά πρόσωπο, κάθε πράξη του προσώπου δεν είναι αυτομάτως εγκυκλοπαιδική, 2.Η πηγές για την βιογραφία είναι πάλι από την AMG, αυτοαναφορές δηλαδή. Περιμένω ωστόσο με καλή πίστη, ανεξάρτητες πηγές και παραπομπές μέσα στο κείμενο, φιλικά--Egmontaz συζήτηση 17:03, 9 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC) Υ.Γ. Οι πηγές εντέλει και η ποιότητά τους θα καταδείξουν την εγκυκλοπαιδικότητα ή όχι του θέματος.--Egmontaz συζήτηση 17:05, 9 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Μία ιεραποστολική οργάνωση φυσικά θα έχει πηγές από σελίδες που ασχολούνται με το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο. Οι Σελίδες αυτές δεν εξαρτώνται σε καμία περίπτωση από την AMG, οπότε είναι ανεξάρτητες και όχι αυτοαναφορές. --Τρανζίστορ 17:12, 9 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)