Συζήτηση:Χονγκ Κονγκ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.

Μήπως πρέπει να γίνει σελίδα αποσαφήνισης το Χονγκ Κονγκ; theKay 17:16, 26 Ιανουαρίου 2006 (UTC)

όταν λέμε Χονγκ Κονγκ 99,9% εννοούμε την πόλη αν χρειαστεί αποσαφήνιση αυτή θα πρέπει να έχει το όνομα Χονγκ Κονγκ (αποσαφήνιση) και στην αρχή του άρθρου Χονγκ Κονγκ να υπάρχει σύνδεσμος σε αυτήν. --Λύκινος 17:20, 26 Ιανουαρίου 2006 (UTC)

Πιστεύω πως το Χονγκ Κονγκ πρέπει να αναγράφεται ως ειδική διοικητική περιοχή, αφού το λήμμα δεν αναφέρεται στην πόλη. Συγκεκριμένα, εκεί που γράφεται "πρωτεύουσα" λέει "Χονγκ Κονγκ (πόλη)". Αυτό συμβαίνει γιατί η περιοχή του Χονγκ Κονγκ είναι διαφορετική από την πόλη του Χονγκ Κονγκ και το λήμμα αναφέρεται στην περιοχή, όχι στην πόλη. 桃北 (συζήτηση) 18:16, 16 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

--Gerakibot 15:24, 26 Αυγούστου 2009 (UTC)