Συζήτηση:Φάνης Γκέκας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Αγγλικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Γερμανικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ισπανικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Παναθηναϊκός.


Μήπως θα ήταν καλύτερο να κάνουμε την παρακάτω αλλαγή;

Υπήρξε μέλος της αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία,[1] αγωνιζόμενος και τις τέσσερις φορές. Στη φάση των 16 εναντίον της Κόστα Ρίκα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας (και πρώην συμπαίκτης του Γκέκα στην ισπανική Λεβάντε) με εντυπωσιακή εκτίναξη κατόρθωσε να αποκρούσει, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού.

σε

Υπήρξε μέλος της αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία,[1] αγωνιζόμενος και τις τέσσερις φορές. Στη φάση των 16 εναντίον της Κόστα Ρίκα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας (και πρώην συμπαίκτης του Γκέκα στην ισπανική Λεβάντε) απέκρουσε το σουτ του Φάνη Γκέκα, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού.

--Κωνσταντίνος13πες μου 10:19, 2 Ιουλίου 2014 (UTC)[απάντηση]


Καλησπέρα. Προχώρησα στην αλλαγή που πρότεινες παραπάνω, απλώς διατήρησα το "με εντυπωσιακή εκτίναξη" ακριβώς επειδή θέλησα να τονίσω το γεγονός ότι ο Γκέκας στην πραγματικότητα δεν αστόχησε (δεν σούταρε δηλαδή άουτ ή στο δοκάρι) όπως λανθασμένα είχε γραφεί σε προηγούμενες επεξεργασίες, αλλά η απώλεια του πέναλτι οφείλεται στην ικανότητα του Νάβας. Ευχαριστώ. MarkosDr (συζήτηση) 13:08, 2 Ιουλίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Τόπος γέννησης Φάνη Γκέκα-ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Είχα γράψει παλαιότερα το βιογραφικό του Φάνη Γκέκα στην Βικιπαίδεια, όπως και το αντίστοιχο αγγλικό στη wikipedia, αλλά από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και δε θυμάμαι τους κωδικούς μου. Είχα πάντως το ψευδώνυμο Θεσσαλός.

Τόπος γέννησης του Γκέκα είναι η Λάρισα και όχι η Νέα Καμαρίνα Αιτωλοακαρνανίας, δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει αυτή η πληροφορία. Επίσης, τη σεζόν 1997-1998 έπαιζε στον Τοξότη Λάρισας και όχι στον Ήφαιστο Αγρινίου.

Σταύρος, Λάρισα.