Συζήτηση:ΦΚ Ντιναμό Κιέβου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Ποδοσφαιρικοκεντρικό[επεξεργασία κώδικα]

Έβαλα το πρότυπο γιατί υπάρχουν και άλλες ομώνυμες ομάδες, όπως αυτή που αγωνίζεται στο μπάσκετ γυναικών. Δεν ξέρω αν πρόκειται για τον ίδιο αθλητικό όμιλο. Ωστόσο ίσως το πρόβλημα λυθεί απλοϊκά προσθέτοντας στον τίτλο κάποιο διακριτικό πως πρόκειται για ομάδα ποδοσφαίρου, ανάλογο με το κλασικό FC της αγγλικής βίκι. Atlantia 15:23, 7 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Προστέθηκε το διακριτικό ΦΚ. Το λήμμα αναφέρεται στην ποδοσφαιρική ομάδα, οπότε αφαιρείται το πρότυπο "Ποδοσφαιροκεντρικό". --IM-yb (συζήτηση) 20:39, 4 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Ουδετερότητα Θα πρέπει τότε να γίνει έλεγχος στους συνδέσμους που οδηγούν σε αυτό το λήμμα και να επιβεβαιωθεί ότι αυτοί αφορούν μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και όχι άλλο (πχ. το μπασκετικό που έχει επιτυχίες στο ενεργητικό του...)...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:18, 4 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Δημιουργήθηκε και η ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών ΝΠΟ Ντιναμό Κιέβου, η οποία στην ουσία ονομάζεται Динамо-НПУ και όχι σκέτο Динамо όπως η ποδοσφαιρική ομάδα. Δυστηχώς δεν υπάρχουν και πολλές πηγές σχετικά με την ομάδα καλαθοσφαίρισης, πόσο μάλλον που να τη συνδέουν με την ποδοσφαιρική.
Επίσης, δεν φαίνεται να συνδέεται η ανακατεύθυνση Ντιναμό Κιέβου με την γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης. Οπότε νομίζω πως είμαστε εντάξει --IM-yb (συζήτηση) 00:50, 5 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Υπάρχει και μία παρόμοια περίπτωση με τις ποδοσφαιρικές ομάδες ανδρών Α.Ο. Νέα Καβάλα και γυναικών Α.Ο. Καβάλα 86, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Δεν συνδέονται δηλαδή με τον ίδιο σύλλογο (Α.Ο. Καβάλα), καθώς ο Α.Ο. Καβάλα 86 είναι διαφορετικό σωματείο. --IM-yb (συζήτηση) 15:52, 5 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)