Συζήτηση:Υπουργός Εξωτερικών (Ελλάδα)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αγαπητοί φίλοι,

  • νομίζω ότι το άρθρο αυτό πρέπει να ενοποιηθεί με τα άλλα σχετικά, δηλαδή
    • Υπουργός Εξωτερικών
    • Υπουργός Εξωτερικών (Ελλάδα)
  • να ανακατευθυνθούν αυτά που θα χάσουν το περιεχόμενο
  • να συμπληρωθούν με κάποια στοιχεία περισσότερα κλπ
  • να λάβει τον τίτλο Υπουργείο Εξωτερικών--Teles 14:08, 22 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Νομίζω ότι δεν χρειάζονται δύο ξεχωριστά άρθρα, ο κατάλογος των υπουργών μπορεί να είναι ενότητα του άλλου άρθρου, ενώ το αξίωμα και το υπουργείο νομίζω ότι έχουν ακριβώς το ίδιο εν δυνάμει περιεχόμενο, με εξαίρεση ότι στο υπουργείο υπάρχει χώρος και για το κτίριο αυτό καθεαυτό αν είναι σημαντικό. --Egmontaz συζήτηση 14:01, 7 Οκτωβρίου 2009 (UTC)


Συμφωνώ με την συγχώνευση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένει ξεχωριστό το συγκεκριμένο άρθρο --Costas78 14:03, 7 Οκτωβρίου 2009 (UTC)
Συμφωνώ Dimitrissss 01:38, 14 Νοεμβρίου 2009 (UTC)
Όχι, δε συμφωνώ με συγχώνευση. Είναι πολύ πιο βολικό για τον αναγνώστη να βλέπει ένα ιδιαίτερο άρθρο με τους Υπουργούς εξωτερικών από το να ψάχνει μέσα σε ένα μακροσκελές άρθρο να τους ανακαλύψει. --Ttzavarasσυζήτηση 08:19, 22 Ιουνίου 2010 (UTC)

Είμαι της άποψης ότι 1.Το Υπουργείο Εξωτερικών (Ελλάδα) δεν δικαιολογείται καθόλου ως άρθρο. Μας ενδιαφέρει εγκυκλοπαιδικά ο θεσμός του υπουργείου γενικά, όχι ο θεσμός του ελληνικού υπουργείου συγκεκριμένα. Άρα Υπουργός Εξωτερικών συγχώνευση με Υπουργείο Εξωτερικών (Ελλάδα) αφού από το τελευταίο αφαιρεθούν τα μη εγκυκλοπαιδικά ελληνοκεντρικά και κρατηθεί ότι θα ήταν σε Υπουργείο Εξωτερικών (όχι συγκεκριμένα ελλαδικό). 2.Το Υπουργός Εξωτερικών (Ελλάδα) αφού είναι κατάλογος να γίνει Κατάλογος Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας.--vanakaris 08:45, 22 Ιουνίου 2010 (UTC)

Συμφωνώ κι εγώ με τη συγχώνευση. Ακολουθώντας το πρότυπο με τα άλλα άρθρα υπουργείων, το "Υπουργός" απορροφάται από το "Υπουργείο". Μιλάω μονάχα για τα ελληνοκεντρικά άρθρα. --Azimout 19:26, 24 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έγινε[επεξεργασία κώδικα]

Τελικά η συγχώνευση έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου 2010 --Azimout 14:52, 8 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)