Συζήτηση:Τιμόθεος Κιλίφης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κάνετε λάθος. Δεν είναι η Ρομφαία η αρχική πηγή, γιατί το λήμμα αυτό γράφτηκε πριν ακόμα η Ρομφαία ανακοινώσει το θάνατο του Γέροντα. Η πηγή είναι από άλλη ιστοσελίδα, από την οποία πήρα ορισμένες πληροφορίες για να γράψω αυτό το λήμμα.

Το πρόβλημα είναι ότι το κείμενο είναι αυτούσιο παρμένο από άλλες ιστοσελίδες. Αν το αρχικό κείμενο στην αρχική ιστοσελίδα είναι δικό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info-el@wikipedia.org προκειμένου να δώσετε άδεια για τη διακίνησή του ελεύθερα με την άδεια χρήσης της Βικιπαίδειας. Διαφορετικά, το κείμενο θα πρέπει να ξαναγραφεί ώστε να είναι πραγματικά πρωτότυπο. Φιλικα Badseed απάντηση 20:53, 2 Μαρτίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Δεν είναι δύσκολο μια ιστοσελίδα ν' αντιγράψει αυτούσιο ένα κείμενο μιας άλλης. Επομένως, πρόβλημα δεν υπάρχει, αφού οι άλλες ιστοσελίδες δημοσίευσαν το λήμμα που έγραψα εγώ στη βικιπέδια. Η αρχική ιστοσελίδα είναι https://net-periodiko.gr/timotheos-kilifhs-arximandriths/ και μπορεί να μπει στο λήμμα ως πηγή (το ίδιο έγινε και στη βιογραφία της Φρόσως Κοκόλα, όπου σαν πηγή μπήκε το μπλογκ στο οποίο βρήκα τα βιογραφικά της κι έγραψα το λήμμα για εκείνη). Και γιατί επιμένετε στην αναγραφή της Ρομφαίας ως πηγή ενώ δεν είναι και την αναφέρετε στη σήμανση που κάνατε;;; Επιπλέον, οι διαχειριστές (ίσως κι εσύ) μου έχουν πει να γράφω τροποποιημένα τα λήμματα εάν αυτά προέρχονται από άλλα σάιτ, ώστε να είναι πρωτότυπα και αυτό ακριβώς έχω κάνει κι εδώ, επιλέγοντας τα σπουδαιότερα σημεία από το σάιτ που ανέφερα. Το κρίμα στο λαιμό τους, αφού δεν αναφέρουν πηγή εκείνες οι ιστοσελίδες.