Συζήτηση:Τζόρτζια Ο'Κιφ

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.

Το επίθετο διαβάζεται Ο' Κήφι αλλά δεν είμαι σίγουρος για την ελληνική γραφή του.

Η φράση yoni σύμβολο, από όσο κατάλαβα απ' την αγγλική wikipedia, είναι το θηλυκό αντίστοιχο του φαλλικού συμβόλου, αλλά θα την αφήσω προς το παρόν αμετάφραστη - περιμένω τις ιδέες σας.

Κάποιες απ' τις εικόνες που φαίνονται κανονικά στα αγγλικά (wiki commons?) εδώ προς το παρόν δεν φαίνονται.
Ματιά

Γιονί. Το Ο' Κήφι είναι καλό δεν υπάρχει νομίζω πρόβλημα--Kalogeropoulos 9 Ιουλίου 2005 11:13 (UTC)

Το γιονί είναι σανσκριτικό. Βασικά θα μεταφραζόταν γυναικεία γεννητικά όργανα ή αιδοίο ή κόλπος. Στην πραγματικότητα όμως είχε μια πιο πνευματική διάσταση και μάλιστα αποτελούσε και σύμβολο της θεότητας Shakti. --Dada 9 Ιουλίου 2005 12:40 (UTC)

Dada, το επίθετο πώς σου φαίνεται; Το γιονί το έκανα wiki link ώστε να γραφτούν αργότερα οι σημασίες του. Ίσως μπορούμε να βάλουμε την παραπάνω πρότασή σου και ένα σημείωμα για επέκταση.
Ματιά

Το Ο' Κήφι μου φαίνεται μια χαρά. --Dada 9 Ιουλίου 2005 19:00 (UTC)

Υπάρχει πρόβλημα με τις περισσότερες φωτογραφίες του άρθρου... --Dada 21:15, 9 Ιουλίου 2005 (UTC)[απάντηση]

Προφανώς δεν υπάρχουν στα κοινά. σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να τις ανεβάσεις εσύ (μπορείς να τις ανεβάσεις στην ελληνική νικιπαίδεια με την "επιφόρτωση αρχείου". --Lucinos 22:00, 9 Ιουλίου 2005 (UTC)[απάντηση]

Ναι σίγουρα δεν είναι στα κοινά, απλά το ανέφερα μήπως κάποιος προθυμοποιηθεί να κάνει τη βρώμικη δουλειά :). Ανέβασα για την ώρα τη φωτογραφία της Ο Κήφι και προς το παρόν έκανα σχόλιο όσες εικόνες δεν φαίνονταν γιατί ήταν άσχημο να είναι κενές. --Dada 08:57, 10 Ιουλίου 2005 (UTC)[απάντηση]

Σ' ευχαριστώ για την διόρθωση των εικόνων Dada, με πρόλαβες. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο γιονί. Έχω μεταφράσει την αρχή του αγγλικού άρθρου, ίσως θέλει κάποιος να προσθέσει κάτι, να το βάλει σε κατηγορία κτλ.
Ματιά

Το επίθετο προφέρεται Ο'Κηφ. Δείτε κι εδώ τις παρατηρήσεις. Νομίζω πως πρέπει να μεταφερθεί το λήμμα και να διορθωθεί το όνομα παντού στο κείμενο. --Mimis Amimitos (συζήτηση) 13:51, 7 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Έγινε--The Elder (συζήτηση) 14:02, 7 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 14:41, 26 Αυγούστου 2009 (UTC)[απάντηση]