Συζήτηση:Τεχνολογική εκπαίδευση στην Ελλάδα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το κείμενο αυτό είναι από παλαιότερη μελέτη του μακαρίτη συναδέλφου Θεοδόδη Παπαθεοδοσίου, Δρ. Μηχανικού, ιδρυτικού καθηγητή του ΚΑΤΕ Αθηνών και, μέχρι τον απρόσμενο θάνατό του, καθηγητή στο ΤΕΙ Αθήνας, η οποία είχε δημοσιευτεί στις σελίδες μου στο ΤΕΙ Αθήνας. Παραθέτω εδώ το κείμενο με κάποιες φραστικές βελτιώσεις! --Sfrang 21:55, 10 Απριλίου 2007 (UTC)

Ευχαριστούμε για το κείμενο. Προσωπικά έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις. Η πρώτη είναι ότι το κείμενο χρειάζεται μορφοποίηση και προσθήκη συνδέσμων προς άλλα άρθρα για να ανταπροκρίνεται στις προδιαγραφές συντακτικής ποιότητας της Βικιπαίδειας. Η δεύτερη και πιο σημαντική είναι ότι η τωρινή έκδοση του άρθρου είναι εκτός θέματος. Δεν διαπραγματεύεται τα σχετικά με το ΤΕΙ Αθηνών, αλλά τα της Ελληνικής τεχνολογικής εκπαίδευσης. Αυτό είναι φανερό και από τον τίτλο του κειμένου στην παραπάνω ιστοσελίδα. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι νομίζω να μετακινηθεί στο σωστό τίτλο. --Dead3y3 Συζήτηση 22:35, 10 Απριλίου 2007 (UTC)

Σωστές και οι δύο παρατηρήσεις! Άσε να το συμπληρώσω και μετά το μεταφέρεις όπου νομίζεις καλύτερα, δεν μπορώ να επεκταθώ σε δομικές επιλογές στην Εγκυκλοπαίδεια. Ίσως αργότερα γράψω ειδικότερα κάτι για το ΤΕΙ Αθήνας, ή μεταφέρω κείμενα άλλων συναδέλφων! Μάλλον θα βάλω αυτό το κείμενο για το ΤΕΙ Αθήνας, αφού βγάλω τα εισαγωγικά. Θα ρωτήσω όμως τον συγγραφέα, ο οποίος είναι εν ζωή και πιθανόν να θέλει να το επεξεργαστεί ο ίδιος. Θα δούμε! Εντωμεταξύ βλέπω ότι στο κυρίως άρθρο λείπει ένα μεγάλο μέρος που πρόσθεσα μετά την πρώτη αποθήκευση. Άστο να φανεί κι αυτό για να το επεξεργαστώ συνολικά στη συνέχεια.

--Sfrang 22:40, 10 Απριλίου 2007 (UTC)