Συζήτηση:Τάσος Μπουγάς

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Αξιότιμη ομάδα της Wikipedia

3 Ιουνίου 2021

Είμαι ένας υποστηρικτής της εγκυκλοπαίδειας wikipedia, που γράφω κατά καιρούς κείμενα συμπληρώνοντας με πολύτιμα δεδομένα τα οποία μαζεύτηκαν. Ξεκίνησα και συνέταξα με ορθολογιστικά δεδομένα και παραπομπές το άρθρο «Τάσος Μπουγάς». Πρόσθεσα ότι έχει ειπωθεί από τον ίδιο ομότιτλο Αναστάσιο Μπουγά, σε συνεντεύξεις του υπαρκτές στο διαδίκτυο και ΜΜΕ. Χθες και σήμερα 3 Ιουνίου 2021 κατά τη πρόσθεση στο άρθρο «Τάσος Μπουγάς» ολόκληρης της δισκογραφίας του τριάντα ετών, αυτό σβήστηκε όπως και οι διορθώσεις που έκανα στη ηλικία.

Δυστυχώς οι κακοήθεις επισκέπτες στη Wikipedia κάνουν επεμβάσεις αλλάζοντας και σβήνοντας δεδομένα, μόλις πραγματοποιήθηκαν οι προσθέσεις αυτές για τη βελτίωση του άρθρου. Άγνωστος άλλαξε και έσβησε τα δεδομένα, έσβησε ολόκληρη τη παράγραφο «δισκογραφία» και άλλαξε το infobox το δεξί πίνακα του προσώπου (το πρότυπο) γράφοντας άλλα και βάζοντας και φωτογραφία. Δεν γνωρίζουμε γιατί επιδιώκει αυτό να συμβαίνει αλλά συμβαίνει ταυτοχρόνως δηλαδή με κάποια εφαρμογή όπως της εταιρίας google αλερτ, ο άγνωστος λαμβάνει ειδοποίηση μόλις δημοσιοποιηθεί κάτι στο Wikipedia και πηγαίνει και το αλλάζει και χαλάει.

Μπορεί να είναι και ο ίδιος ιδιώτης που δημιούργησε το άρθρο «Τάσος Μπουγάς» για να προκαλέσει ηθική και άλλη ζημιά στο φυσικό πρόσωπο Αναστάσιος Μπουγάς. Ο ίδιος του ο Αναστάσιος Μπουγάς έχει πει ποτέ γεννήθηκε όπως και ένα σωρό άλλες πληροφορίες, η δισκογραφία του την έσβησαν ολόκληρη. Δεν έχουμε να σας πούμε κάτι άλλο για τους κακοήθεις που συχνάζουν στη Wikipedia και την έχουν για να σπιλώνουν και βλάπτουν υπολήψεις σε ανθρώπους.

Έχουμε διαβάσει και μελετήσει τους όρους της Wikipedia αλλά οι κακοήθεις δεν επιτρέπουν και επεμβαίνουν χαλώντας τη καλή φήμη που έχει η Wikipedia, μιας και επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό. Ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Αναφορά: Μπάμπης Ντάβης 2A02:587:6E34:F900:AD37:3381:7583:A1B 19:29, 3 Ιουνίου 2021 (UTC)[απάντηση]

Ο Τάσος Μπουγάς ΔΕΝ είναι ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα που έκανε ζωντανή ηχογράφηση δίσκου[επεξεργασία κώδικα]

Διέγραψα την αναφορά οτι ο Τάσος Μπουγάς είναι ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα που έκανε ζωντανή ηχογράφηση δίσκου (Live Album) το 1986 με τίτλο Μια βραδυά στο Κέντρο Μωριάς. Εχουν προηγηθεί πολλοί άλλοι Ελληνες καλλιτέχνες με ζωντανά ηχογραφημένους δίσκους. Για παράδειγμα, ο δίσκος Ρεσιτάλ της Μαρινέλλας και του Χατζή ηχογραφήθηκε το 1976:

https://www.ogdoo.gr/apopseis/nikos-anagnostakis/xatzis-marinella-to-resital-mias-zois-sk Dalaras.com (συζήτηση) 23:49, 1 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)[απάντηση]