Συζήτηση:Τάσος Ισαάκ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Οι λέξεις "λυσασμένοι Τούρκοι","ήρωας","κουβαλητοί του Ντενκτάς" και το γενικότερο πνεύμα του άρθρου απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ουδέτερο και ενημερωτικό των τραγικών γεγονότων που διαδραματίστηκαν τότε.

Λογικό, αφού τμήματα του άρθρου είναι αντεγραμμένα από εδώ, χωρίς το συγκεκριμένο site να αναφέρεται ως πηγή. Dimitrisss 12:42, 11 Αυγούστου 2009 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 14:07, 26 Αυγούστου 2009 (UTC)

POV Tag[επεξεργασία κώδικα]

Έκανα διορθώσεις με βάση τις πιο πάνω παρατηρήσεις και έτσι αφαίρεσα το Tag. Το άρθρο βέβαια επιδέχεται πολλών βελτιώσεων, αλλά πιστεύω ότι όπως τώρα έχει, το Tag τουλάχιστον μπορεί να φύγει.Larisv 11:20, 27 Αυγούστου 2009 (UTC)

Ουδετερότητα[επεξεργασία κώδικα]

Παντελής έλλειψη οποιασδήποτε παραπομπής, ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί, παραφουσκωμένες εκφράσεις... Επίσης, προφανώς και η παράθεση ως πηγής ενός (μόνο) άρθρου της εφημερίδας "Έθνος" δεν μπορεί να θεωρηθεί επαρκής για την κάλυψη ενός τέτοιου ζητήματος... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 09:09, 11 Αυγούστου 2016 (UTC)