Συζήτηση:Στέβια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2011061010003348.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.


Παρακαλώ να μη διαγραφεί. Έχει αποσταλεί e-mail από τον κάτοχο του κειμένου και αναμένεται OTRS ticket. --Ttzavarasσυζήτηση 07:59, 11 Ιουνίου 2011 (UTC)

Ναι αλλά είναι γραμμένο για εφημερίδα, όχι για εγκυκλοπαίδεια, πρέπει να ξαναγραφεί. --Focal Point 10:47, 11 Ιουνίου 2011 (UTC)

Επεξεργάστηκα το κείμενο προσθέτοντας δομή και άλλα στοιχεία, αν έχετε κάποιες παρατηρήσεις, πείτε μου.--Nick Apostolakis 11:00, 11 Ιουνίου 2011 (UTC)