Συζήτηση:Στάδιο ΓΣΕ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Cyprus.PNG Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Κυπριακό ποδόσφαιρο.


Μετακίνηση[επεξεργασία κώδικα]

Καλύτερα να μετακινηθεί στον τίτλο Στάδιο Γυμναστικού Συλλόγου Ευαγόρα --GeilamirFroja armes 16:29, 21 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)

Μπορεί να γίνει αυτό αλλά στην Κύπρο είναι γνωστά ως ΓΣΕ (γα σι ε), νέο ΓΣΠ (γα σι πι), ΓΣΖ (γα σι ζι). Xaris333 (συζήτηση)
Ναι αλλά γενικά αν δεν είναι επίσημα ονομασμένο έτσι καλύτερα είναι να αναλυθεί. Σκέψου ότι και το ΠΑΣΟΚ π.χ. όλοι ΠΑΣΟΚ το λένε αλλά είναι Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα εδώ. Είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που πιστεύω θα έπρεπε να προτιμηθεί ένα αρκτικόλεξο. --GeilamirFroja armes 16:39, 21 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)
Κοίτα, σε επίσημα έγγραφα π.χ. της ΚΟΠ γράφει ΓΣΠ για παράδειγμα. Δεν αναγράφει πουθενά Γυμναστικός Σύλλογος Παγκύπρια. Δεν έχω πρόβλημα να μετακινηθεί απλά λέω τι συμβαίνει στην Κύπρο. Φιλικά, Xaris333 (συζήτηση) 19:11, 21 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)