Συζήτηση:Σοφοκλής Βενιζέλος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

ανιψιός[επεξεργασία κώδικα]

Ο Μητσοτάκης αν δεν κάνω λάθος ήταν ανιψιός του Βενιζέλου κι όχι ξάδερφος.--ZaDiak(T)(C)@ 07:55, 4 Ιουλίου 2008 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

--Gerakibot 22:22, 25 Αυγούστου 2009 (UTC)

Οι πηγές των στοιχείων που εκκρεμούν βρέθηκαν όπως και για πολλά άλλα, τα οποία είναι δημοσιευμένα σκόρπια, που θα ανεβάσω σιγά - σιγά. Τελικά όλα συνάδουν σε δολοφονία!--Templar52 07:15, 20 Μαΐου 2010 (UTC)

Σχόλιο 12-8-2014[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Το κίνημα του ναυτικού στο οποίο παραπέμπετε τον αναγνώστη δεν έχει σχέση με αυτό της σελίδας. Αναφορά: Σταυρουλάκης Κ 37.6.238.39 10:05, 12 Αυγούστου 2014 (UTC)

Ορθή παρατήρηση. Έγινε η σχετική διόρθωση, ευχαριστούμε για τη συμβολή σας. --Ttzavarasσυζήτηση 15:00, 12 Αυγούστου 2014 (UTC)