Συζήτηση:Σκέδαση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Το λήμμα αναφέρεται στη σκέδαση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας γενικά, ή στις ακτινοβολίες που ανήκουν στο ορατό φάσμα; Έτσι όπως είναι δείχνει το δεύτερο, οπότε χρειάζεται μετακίνηση. Το interwiki που έχει τοποθετηθεί οδηγεί στο λήμμα της αγγλικής WP που αναπτύσσει το πρώτο.--Harkoz (συζήτηση) 21:22, 15 Αυγούστου 2012 (UTC)

Το πρώτο αφορά, πώς έβγαλες συμπέρασμα ότι αφορά το δεύτερο; --Πeriερgοs 06:18, 16 Αυγούστου 2012 (UTC)
Απλά, στο λήμμα αναπτύσσεται μόνο το δεύτερο.--Harkoz (συζήτηση) 15:08, 16 Αυγούστου 2012 (UTC)
Είναι ελλιπές. --Πeriερgοs 08:28, 17 Αυγούστου 2012 (UTC)

Το λήμμα όπως είναι τώρα περιγράφει κάτι το οποίο είναι ίδιο με το λήμμα Διάχυση φωτός. Μήπως πρέπει να συγχωνευθούν; --C Messier 11:37, 8 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Δεν θεωρώ πως θα πρέπει να γίνει συγχώνευση των δύο λημμάτων καθώς υπάρχουν δύο ξεχωριστά λήμματα στα Αγγλικά ως Scattering και Diffuse reflection. 62.74.2.46 21:32, 16 Μαρτίου 2016 (UTC)