Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση:Ρουμπέν Σεβάκ

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Σεπτεμβρης 2019[επεξεργασία κώδικα]

Και σε αυτο το λημμα ακολουθείται η ροη του λογου και οι προτασεις της πηγής με μικρες αλλαγες λεξεων.

Α Παραδειγμα

Λήμμα: “Ο Σεβάκ γεννήθηκε το 1885 στη Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης όπου έμαθε και τα πρώτα γράμματα σε τοπικό αρμενικό σχολείο. Κατόπιν φοίτησε σε αμερικανικό σχολείο μέσης εκπαίδευσης στο Μπαρτιζάγκ της Νικομήδειας και στο Κολέγιο Περπεριάν της Κωνσταντινούπολης, από όπου αποφοίτησε το 1905. Στη συνέχεια μετέβη στη Λωζάνη της Ελβετίας, όπου σπούδασε ιατρική μέχρι το 1911, έτος κατά το οποίο έλαβε το πτυχίο του. Παρέμεινε στην Ελβετία μέχρι το 1914 εξασκώντας την ιατρική. Λίγο καιρό πριν την έκρηξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου επέστρεψε με την οικογένειά του στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και εγκαταστάθηκε στην Κωνσταντινούπολη.Την 24η Απριλίου του 1915 συνελήφθη από τις οθωμανικές αρχές από κοινού με άλλους Αρμένιους διανοούμενους και ακολούθως εκτοπίστηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στο εσωτερικό της Μικράς Ασίας. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους εκτελέστηκε μαζί με άλλους συμπατριώτες του σε τοποθεσία κοντά στο Τσανκιρί, περίπου 140 χλμ βορειοανατολικά της Άγκυρας[2].”

Ιδια με πηγή https://books.google.gr/books?redir_esc=y&hl=el&id=GmtPLvnrc38C&dq=heritage+of+armenian+literature&q=Sevak#v=snippet&q=Sevak&f=false[] (κοντινή παράφραση)

Β Παράδειγμα.

Επίσης Γράφει το λήμμα: “Επιπλέον, φέρεται να ήταν μεταξύ των ατόμων που ενθάρρυναν και παρότρυναν τους συγκρατούμενούς τους, να μείνουν σταθεροί στην πίστη τους και να προτιμήσουν τον θάνατο από τον εξισλαμισμό”

Και αυτό ειναι ιδιο με πηγή. [1]

Πιστεύω και αυτο το λήμμα παραβιάζει το en:WP:CLOP Cinadon36 10:57, 5 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)[απάντηση]