Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση:Πύργος του ΟΤΕ

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Thesswiki Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Thesswiki», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

Σχόλιο 14-3-2023[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Υπάρχουν δύο σημαντικά σφάλματα: α) Γίνεται, ίσως σκόπιμα, ένα μπέρδεμα με την ημερομηνία κατασκευής του Πύργου ίσως επειδή κατασκευάστηκε την περίοδο της επταετίας της 21ης Απριλίου. β) Ο σταθμός τηλεοράσεως ήταν του ΟΤΕ και όχι της ΕΡΤ, και εξέπεμψε τα πρώτα έγχρωμα προγράμματα στην Ελλάδα. Ο εξοπλισμός του πέρασε στην συνέχεια στην ΕΡΤ2, αλλά οι κανονικές έγχρωμες εκπομπές της ΕΡΤ άρχισαν πολύ αργότερα.

Αυτά αποτελούν άμεση προσωπική μου γνώση, αλλά μπορούν να τεκμηριωθούν από τα τεύχη εκείνης της περιόδου των εφημερίδων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ. Αναφορά: 2A02:587:1984:AE79:E11E:C656:AF31:7D62 20:22, 14 Μαρτίου 2023 (UTC)[απάντηση]