Συζήτηση:Παύλος Βασιλείου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Soccerball Cyprus.PNG Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Soccerball Olympiakos.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ολυμπιακός Πειραιώς.


Τεχνικό πρόβλημα[επεξεργασία κώδικα]

ενημερώνοντας το λήμμα, παρατήτησα ότι στον πίνακα πληροφοριών δεν προβάλλονται όλα τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί (παλιότερα ή τώρα). Π.χ ο αριθμός φανέλλας και η χώρα γέννησης, ίσως υπάρχουν και άλλα. Τι γίνεται;

Φιλικά Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 22:26, 11 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Νομίζω το έφτιαξα... Αν θες τίποτα άλλο πες μου...--ze french connection (συζήτηση) 22:32, 11 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Oooh merci, ταχύτατη ανταπόκριση (lol)! Ο αριθμός φανέλλας εξακολουθεί να μην εμφανίζεται (όπως και σε αυτήν την περίπτωση), αλλά πρόκειται έτσι κι αλλιώς για επουσιώδη πληροφορία. Απ' ότι είδα στο προφίλ σου, ασχολείσαι με τα αθλητικά. Μπορώ να απευθύνομαι σε σένα για οποιοδήποτε θέμα εκεί; Ή δημιουργώ μια συζήτηση και όποιος την δει πρώτος; Επίσης υπάρχει κάπου μία λίστα μελών (για όταν θέλω να απευθυνθώ π.χ σε σένα); Και τι γίνεται γενικά με τα τεχνικά προβλήματα (κι εδώ); Ρωτώ όλα αυτά γιατί είμαι νέοπας στη Βίκι, ευχαριστώ εκ των προτέρων Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 00:26, 12 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Μερσί και πάλι. Έκανα εγγραφή στα μέλη της Επιχείρησης Ποδόσφαιρο. Που βρίσκεται όμως η "σελίδα χρήστη" μου, ώστε να βάλω το πρότυπο "Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Πρότυπο"; Ρωτώ πολλά, αλλά γενικά μαθαίνω γρήγορα SFriendly.svg. Επίσης εάν μπορείς, ρίξε μια ματιά στο λήμμα του Σημαντήρη, έκανα μια (ελαφριά) επέμβαση, στη δική σου (ελαφριά) επέμβαση. Εάν πιστεύεις ότι δεν αποδίδεται σωστά η ουσία, κάνε αναίρεση. Φιλικά Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 14:18, 12 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Πολύ απλό... Στην υπογραφή του μηνύματός σου θα κάνεις κλικ στο όνομα χρήστη σου και έφτασες... Τόσο απλό SFriendly.svg... --ze french connection (συζήτηση) 14:22, 12 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Νομίζω ότι τώρα ο Σημαντήρης είναι fixed και εάν αντικαταστήσεις το "ΟΦΗ-ΑΕΛ" με "ΟΦΗ και ΑΕ Λάρισα" (για να μη θεωρήσει κάποιος ότι πρόκειται για κάποια άγνωστη ομάδα) ή "ΟΦΗ και ΑΕΛ" (εάν δε χωρά το πρώτο), θα γίνει τέλειος. Ευχαριστώ και πάλι και τα λέμε... Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 16:05, 12 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Pictogram voting keep.svg Έγινε.--ze french connection (συζήτηση) 16:10, 12 Οκτωβρίου 2012 (UTC)