Συζήτηση:Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος Γιάννινα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε http://www.pas.gr. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2006111910005553.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Copy apo to site twn filwn toy pas - Badseed 08:44, 11 Μαρτίου 2006 (UTC) τι παραπομπή ζητάτε για το κάθε πότε αλλάζει προπονητή ο ΠΑΣ; αφού τα στοιχεία είναι από κάτω: μετράς τους προπονητές και διαιρείς με τα χρόνια.--Hgnostop 11:31, 24 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

Έφυγε mail - Badseed απάντηση 07:43, 3 Αυγούστου 2006 (UTC)

Απάντηση από το pas.gr: Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραμείνει το κείμενο στην Βικιπαίδεια. Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθειά σας.

Ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση του κειμένου - Badseed απάντηση 13:53, 6 Αυγούστου 2006 (UTC)

Έσβησα την τελευταία παράγραφο, γιατί τέτοιου ύφους και περιεχομένου κείμενα ακυρώνουν το νόημα της ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας. Και η ελεύθερη σύνταξη ενός άρθρου έχει και τα όριά της. Όχι και οπαδική προπαγάνδα. Έλεος.


Ηταν καλοκαίρι του 1966 όταν οι αιώνιοι αντίπαλοι Ατρόμητος Ιωαννίνων και Αβέρωφ έκατσαν γύρω από ένα τραπέζι και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από ένα κοινό όνομα.

Αυτο θυμίζει περισσότερο μυθιστόρημα παρά λήμμα εγκυκλοπαίδειας... Pavlos1988 00:20, 12 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

Μορφοποίηση[επεξεργασία κώδικα]

Προσπάθησα να μορφοποιήσω λίγο το λήμμα ώστε να ανταποκρίνεται στις στοιχειώδεις απαιτήσεις... Pavlos1988 00:41, 12 Νοεμβρίου 2008 (UTC)