Συζήτηση:Οσπιτάλιοι Ιππότες

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Προβλήματα της μετάφρασης[επεξεργασία κώδικα]

Η μετάφραση από την αγγλική Βικιπαίδεια έχει προβλήματα ορθογραφίας, σύνταξης και λαθών στην απόδοση ιστορικών ονομάτων. Διόρθωσα την ενότητα "Ιππότες της Μάλτας" αλλά οι υπόλοιπες ενότητες χρειάζονται ανάλογη δουλειά Dipa1965 17:00, 16 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Τα γαλλικά ονόματα αποδόθηκαν σύμφωνα με την προφορά τους, σωστότερη απόδοση δεν υπάρχει πουθενά γιατί πρόκειται κυρίως για "λιγότερο σημαντικούς" βασσάλους κτλπ...--Knop92 17:24, 11 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)


Μεγάλη ανωμαλία να υπάρχουν δύο λήμματα για το ίδιο ακριβώς θέμα και να έχει επισημανθεί αυτό εδώ και τρία χρόνια. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει συγχώνευση. Οι δυσκολίες μεγάλες. Είτε όμως γίνει συγχώνευση είτε όχι, πρέπει να μείνει μόνο ένα λήμμα.--Ignoto (συζήτηση) 16:50, 13 Ιουλίου 2016 (UTC)

«γιατί να μην υπάρχουν κόκκινοι σύνδεσμοι ? ευκαιρία δημιουργίας νέων (εγκυκλοπαιδικότατων) λημμάτων είναι...)» -- δηλαδή σύνδεσμοι για τα δημιουργηθησόμενα λήμματα «Μεγάλοι Μαγίστροι του Τάγματος της Μάλτας» και «Ιππότης της Μάλτας» ! Το μεν πρώτο, αν εννοείς τον κατάλογο, μπορείς να το μεταφράσεις αμέσως εκ του αγγλικού λήμματος. Κατά τα άλλα εξηγείται πλήρως στο παρόν. --Όσο για το δεύτερο, για τί άλλο μιλά το παρόν λήμμα παρά για τον Ιππότη της Μάλτας ; Τί άλλο θα κάνει ο (κόκκινος) σύνδεσμος από το επιφέρει πλήρη σύγχυση στον αναγνώστη ; --Ignoto (συζήτηση) 23:20, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)

Σχόλιο fr:Chevalier de Malte... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 23:42, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)