Συζήτηση:Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (παρακανόε)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η πρόταση για διαγραφή έγινε επειδή έγραψα επακριβώς τις κατηγορίες στις οποίες χωρίζεται το άθλημα του παρακανόε? Ίσα ίσα που δεν ήθελα να γράψω κάτι λάθος και παρέθεσα και τον απαραίτητο σύνδεσμο-παραπομπή έτσι ώστε να εξακριβωθεί η πηγή για τα γραφόμενα του λήμματος. MakTheBet (συζήτηση) 19:50, 12 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Δεν είναι σήμανση διαγραφής. Είναι σήμανση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων με παράθεση copy paste κειμένου από διαδικτυακούς τόπους. Το κείμενο εκεί είναι διορθώστε το να μην παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα--Kalogeropoulos (συζήτηση) 19:56, 12 Οκτωβρίου 2016 (UTC)
Υπέροχα. Επειδή λοιπόν το κείμενο εκεί είναι, μπορείς σε παρακαλώ να προβείς εσύ στις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται (στο λέω γιατί ως διαχειριστής σίγουρα θα ξέρεις τι χρειάζεται) προκειμένου να μην παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα? Επειδή σκοπεύω να ανεβάσω πολλά ακόμα αθλητικά λήμματα στο μέλλον και δε θέλω να υπάρξουν παρόμοια "προβλήματα" περί πνευματικών δικαιωμάτων, θέλω να έχω ένα "πρότυπο"... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... MakTheBet (συζήτηση) 20:06, 12 Οκτωβρίου 2016 (UTC)
Προέβηκα. Θα δούμε στη συνέχεια--Kalogeropoulos (συζήτηση) 20:55, 12 Οκτωβρίου 2016 (UTC)
Ευχαριστώ για τη συνεργασία... MakTheBet (συζήτηση) 13:27, 13 Οκτωβρίου 2016 (UTC)