Συζήτηση:Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Thesswiki Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Thesswiki», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

==Συγχώνευση με Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης==

Αναφέρθηκε λανθασμένα πως το Μουσείο είχε συγχωνευτεί με το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης με βάση το παρακάτω δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας το οποίο απλά ανέφερε την επικείμενη τότε συγχώνευση. Οι ισχυρισμοί του λήμματος για δυσλειτουργία μεταξύ των δύο φορέων ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης δεν ισχύουν διότι αν διαβάσετε καλά το άρθρο θα δείτε πως αναφέρονται στο παρελθόν. Αναφέρει δηλαδή το άρθρο: Το προηγούμενο, άλλωστε, μοντέλο της συνδιοίκησης (με το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης), το δοκιμάσαμε και θυμόμαστε όλοι τους καβγάδες των τότε διευθυντών.

Επίσης στο διαδίκτυο βρήκα στη Διαύγεια επίσημο Κρατικό έγγραφο του 2012, δηλαδή ένα έτος πριν την αναφερόμενη στο λήμμα επαναυτονόμηση, που αναφέρει το ΜΦΘ ως Νοµικό Πρόσωπο Ιδιωτικού ∆ικαίου.

Αυτά τα λίγα για να μη δοθεί η εντύπωση πως οι αλλαγές που έγιναν στο λήμμα ήταν αυθαίρετες. Ευχαριστώ. 78.87.14.101 12:51, 24 Ιουνίου 2015 (UTC)[απάντηση]