Συζήτηση:Μοντέλο (επάγγελμα)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Νομίζω πως ο τίτλος του λήμματος δεν ταιριάζει με το περιεχόμενο. Μοντέλα μόδας ή μανεκέν είναι αυτά ακριβώς που προωθούν μόδα. Αυτοί και αυτές που είναι για διαφημίσεις, για τους ζωγράφους, για διαφημιστικές φωτογραφήσεις κλπ είναι απλά μοντέλα, μερικές φορές δε δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα. Νομίζω πως ο τίτλος πρέπει να αλλάξει σε Μοντέλο (επάγγελμα) ή Μοντέλο (απασχόληση) και να φύγει η αναφορά τη μόδα--Auslaender (συζήτηση) 14:27, 18 Απριλίου 2014 (UTC)

διαγραφή, το σχόλιο δεν έχει λόγο ύπαρξης μετα την αλλαγή τίτλου--Auslaender (συζήτηση) 14:27, 18 Απριλίου 2014 (UTC)

@Auslaender Διαφωνώ! Θα έλεγα ότι το σχόλιο έχει λόγο ύπαρξης ειδικά μετά την αλλαγή τίτλου. Γενικά μιλώντας θα έλεγα να μην διαγράφουμε σχόλια όπου εκφράζονται απόψεις με επιχειρήματα όπως πχ πολύ σωστά έκανες εδώ. Έτσι σε μια μελλοντική συζήτηση τα επιχειρήματα θα υπάρχουν και δεν θα ξεκινούν οι συζητήσεις από το μηδέν... Οπότε επαναφέρω το σχόλιο. --Nikosguard συζήτηση 08:38, 22 Απριλίου 2014 (UTC)
@Nikosguard Εγώ φταίω που ήθελα να γλιτώσω τις μελλοντικές γεννιές από την αποροία ""τη γράφει εδώ ο άσχετος, αφού το λήμμα λέγεται "Μοντέλο (επάγγελμα)"" :) Δεν έχω πρόβλημα αν μείνει ή δεν μείνει το αρχικό σχόλιο μου, ας μείνει :)