Συζήτηση:Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

@Rodamanth: Έβαλες τη σήμανση για επιμέλεια. Επειδή όπως θα είδες το λήμμα το φτιάχνω τώρα, μπορείς να μου πεις, που εντοπίζεις το πρόβλημα ώστε να το διορθώσω; "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)

@ΔώραΣτρουμπούκη: Κάποιες παρατηρήσεις:
  • Οι βραβεύσεις και η αποτίμηση της προσφοράς τους στο εισαγωγικό μέρος δεν είναι απαραίτητη, και μπορεί αντ’ αυτού να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστή ενότητα στο τέλος (με τίτλο «Αποτίμηση της προσφοράς τους», «Βραβεύσεις και άλλα» κ.λπ.).
  • Είθισται στην παρουσίαση ταινιών, σειρών και επεισοδίων που έχουν τη μορφή λίστας, να χρησιμοποιείται Βικιπίνακας, ώστε να καθίσταται ευχερέστερη ανάγνωση των πληροφοριών (π.χ. εδώ).
  • Η εργογραφία στη δεύτερη παράγραφο είναι θεμιτό να προστεθεί στην ομώνυμη ενότητα που ακολουθεί για να υπάρχει πλήρης εποπτεία της συγγραφικής τους δραστηριότητας.
  • Η ενότητα “Ποιοι Είναι” θα μπορούσε να συζευχτεί με την πρώτη παράγραφο, προκειμένου να σχηματιστεί ήδη από την αρχή ευκρινής εικόνα για την ταυτότητα των συγγραφέων.

Αν ακολουθηθούν οι παραπάνω αλλαγές, τότε η δομή θα γίνει αρτιότερη και το λήμμα πιο σφιχτοδεμένο, που είναι και το ζητούμενο, εφόσον υπάρχει πληρότητα παραπομπών. Οι αλλαγές δεν αναιρούν την ταυτότητα ή το περιεχόμενο του λήμματος, απλώς το καθιστούν πιο ευπαρουσίαστο. --Rodamanth (συζήτηση) 07:36, 26 Φεβρουαρίου 2021 (UTC)[απάντηση]

@Rodamanth:Το λήμμα θα το αναδιατάξω, γιατί συνεχίζω την επεξεργασία. Μάλιστα, θα το κάνω κάπως έτσι : en:https://en.wikipedia.org/wiki/Mel_Brooks. Όσον αφορά τα βραβεία, αν ήταν πολλά, ναι θα έπρεπε να μπει σε άλλη ενότητα, αλλά δυο είναι μόνο, και στα περισσότερα λήμματα γίνεται μνεία στην εισαγωγή του λήμματος. Κοίταξε πως είναι γραμμένα τα καλά λήμματα. π.χ. Σατιατζίτ Ράι, ή Βίβιαν Λι. Αυτό το πρότυπο θα προσπαθήσω να ακολουθήσω. "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)