Συζήτηση:Μελλοντικός σχεδιασμός ΑΠΕ Νομού Κεφαλληνίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το φτιάξαμε το άρθρο, όπως μας προτείνατε:-) Επειδή έχουμε αναφέρει και σε άλλα σημεία της Βικιπαίδειας στοιχεία σχετικά με τη σημασία των πάρκων για την τοπική ανάπτυξη αλλά και τη σημαντικότατη συνεισφορά τους στο εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης (ήδη με τα τρία πάρκα σε λίγα χρόνια που θα παραδοθούν σε εμπορική λειτουργία η Κεφαλονιά θα προσφέρει στο δίκτυο πολύ περισσότερη ενέργεια από αυτή που θα καταναλώνει), περιοριζόμαστε στα τεχνικά χαρακτηριστικά... και θα επανέλθουμε με ότι νέο μάθουμε στη συνέχεια! Και αν κάποιος χρήστης έχει κάτι να προσθέσει σχετικά με ΑΠΕ στην Κεφαλονιά, περιμένουμε να το δούμε...:-) Α! και προτείνω το εξής: όποιος άλλος χρήστης προσθέσει νέα για άλλες επενδύσεις ΑΠΕ στο νομό (αιολικά, φωτοβολταϊκά κλπ.) ας σημειώσει με bold την εγκατεστημένη ισχύ, ώστε να προκύπτει εύκολα με μια ματιά το σύνολο:-)--Saintfevrier 10:40, 14 Απριλίου 2007 (UTC)

Γράφτηκε έτσι πριν από 1 1/2 χρόνο. Τί γίνεται σήμερα; *Αλέξανδρος 17:41, 7 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Που να το συγχωνεύμαμε; Δυστυχώς έχει όλα τα «κακά». Μελλοντικό γεγονός, τοπική εμβέλεια, έλλειψη ουσιαστικών πηγών και παραπομπών.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:54, 7 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Πιθανή μετονομασία σε Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Κεφαλλονιά ή ένταξη του σε ένα γενικότερο άρθρο για τις ΑΠΕ στην Ελλάδα όπου θα συμπληρωθούν στοιχεία για τους υπόλοιπους νομούς? Διαφορετικά συγχώνευση στο Νομός Κεφαλληνίας. Έστω και ως τρέχον γεγονός. Αλλιώς πως δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει --Alaniaris 18:12, 7 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Γεια σας και πάλι! Σύντομα - εντός του επόμενου μήνα υπολογίζω - θα έχω νέα στοιχεία για το πάρκο στην Αγία Δυνατή, τα οποία θα προσθέσω στο αντίστοιχο λήμμα (το πάρκο βρίσκεται σε εμπορική λειτουργία, οπότε δεν αποτελεί μελλοντικό σχεδιασμό πια). Επίσης, θα μαζέψουμε στοιχεία για τα νέα πάρκα που ΘΑ γίνουν (αυτά μπορούν να μπουν εδώ; ή θα γίνει τελικά κάποια αλλαγή στο περιεχόμενο/τοποθεσία της σελίδας;). Τέλος, πιστεύω πως θα μπορέσουμε σύντομα να γράψουμε και το λήμμα Ημεροβίγλι (είναι κι αυτό σε λειτουργία, αλλά δεν έχω βρει ακόμα τους υπεύθυνους να κανονίσω για επίσκεψη). Θα είμαστε σε επικοινωνία--Saintfevrier 12:57, 17 Μαρτίου 2010 (UTC)

Πριν από λίγο δημιούργησα το άρθρο Αιολικό Πάρκο "Ημεροβίγλι", οπότε βέβαια προτείνω να φύγει από το λήμμα αυτό. Θα ακολουθήσει και το άρθρο για το πάρκο στην Αγία Δυνατή. Ωστόσο, προτείνω να παραμείνει το λήμμα "Μελλοντικός Σχεδιασμός ΑΠΕ κλπ." λόγω του ότι υπάρχουν αρκετά νέα πάρκα "στα σκαριά" (έχω φωτογραφικό υλικό από ένα από αυτά, στην ίδια περίπου περιοχή με τα Ημεροβίγλι/Αγία Δυνατή) και γενικώς τα αιολικά συζητούνται πολύ στο νησί. Μάλιστα, έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι το άρθρο αυτό χρησιμοποιείται από τοπικούς φορείς, αλλά και αναφέρεται σε ιστοσελίδες (αποδήμων, αν δεν κάνω λάθος). Ίσως θα ήταν σκόπιμη κάποια αλλαγή του τίτλου; Δεν ξέρω, πάντως η συγχώνευση δεν μου φαίνεται η καλύτερη ιδέα...--Saintfevrier 23:42, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα-έχω σκοπό να προβώ σε αλλαγές στη σελίδα αυτή, προκειμένου να προσθέσω νέα στοιχεία και να επικαιροποιήσω τα υπάρχοντα. Πάντως πιστεύω ότι η καλύτερη πρόταση για το μέλλον της σελίδας είναι αυτή του χρήστη Alaniaris: να δημιουργηθεί γενικότερο άρθρο και/ή κατηγορία για (επιβεβαιωμένα) μελλοντικά μεγάλα έργα ΑΠΕ ανά την Ελλάδα. --Saintfevrier 21:09, 1 Μαΐου 2010 (UTC)