Συζήτηση:Λούφα και παραλλαγή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Κινηματογράφος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Επιχείρησης Κινηματογράφος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση και κάλυψη λημμάτων του κινηματογράφου από τη Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στην Επιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.Χορηγίες Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (?)[επεξεργασία κώδικα]

Έχω την εντύπωση πως ο ίδιος ο Περάκης είχε πει σε συνέντευξη του σε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση πως δεν πήρε ποτέ του τσακιστή δεκάρα για τις ταινίες του από το Κράτος. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά πού λέει πως επιχορηγήθηκε η ταινία και φτιάξαμε και κατηγορία για να την κατατάξουμε? Μια πηγούλα κάποιος... Ευχαριστώ Kassianos 23:16, 4 Αυγούστου 2006 (UTC)

Κασσιανέ, στα credits το είδα: "Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου" Project2501a 21:30, 6 Αυγούστου 2006 (UTC)

Νομίζω είναι λάθος να υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για αυτό. Είναι υπερβολή, δεν έχει τόση σημασία, και δίνουμε και την εντύπωση έτσι ότι η ταινία έχει γίνει αποκλειστικά με χορηγία. Ας αναφερθεί απλά κάπου στο άρθρο. --Lord Makro 15:17, 11 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

ΥΕΝΕΔ vs. ΤΕΔ[επεξεργασία κώδικα]

Αρχικά ο τηλεοπτικός σταθμός των ενόπλων δυνάμεων ονομάζεται ΤΕΔ (Τηλεόραση Ενόπλων Δυνάμεων), όπως φαίνεται και στην ταινία. ΥΕΝΕΔ θα ονομαστεί αργότερα, νομίζω αφού συνδεθεί με το ραδιόφωνο των ενόπλων (ΥΕΝΕΔ=Υπηρεσία ΕΝημέρωσης Ενόπλων Δυνάμεων).