Συζήτηση:Λάμπρος Κατσώνης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Τα αναφερόμενα στο τέλος περί τιμών εκ μέρους της Μ. Αικατερίνης χρήζουν πολλών διορθώσεων. Κατ΄ αρχήν ότι συνέτρωγε στο ίδιο τραπέζι σε δεξιώσεις το αμφισβητώ, όσο Λαμπρός κι αν ήταν ο Λάμπρος, έχοντας υπόψη το βαρύ ρωσικό πρωτόκολλο, και όταν μάλιστα προηγουμένως η Αυτοκράτειρα είχε αποκηρύξει τις πράξεις του δημόσια στους ξένους πρέσβεις. Το αφαίρεσα πλην όμως άφησα πιθανή συμμετοχή στις δεξιώσεις. Όσον αφορά τα περί αναγνώρισης βαθμών, χορηγίας και εδάφους, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Αικατερίνη πέθανε το 1796, σαφώς αποδεικνύεται ότι αυτά συνέβησαν επί τσάρου Παύλου Α΄ που διαδέχθηκε την Αικατερίνη. --Templar52 19:54, 21 Αυγούστου 2011 (UTC)