Συζήτηση:Λάκκοι Χανίων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε http://www.teiher.gr/users/kutrulis/Prosopika/Lakkoi/Laki_istoria3.htm. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2006111910005713.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

http://www.teiher.gr/users/kutrulis/Prosopika/Lakkoi/Laki_istoria3.htm 8a stalei mail - Badseed απάντηση 06:18, 17 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Δόθηκε άδεια από το δημιουργό του κειμένου:
Προφανώς και συμφωνώ, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρετε. Εξάλλου, στις σελίδες μου αναφέρονται οι ίδιες προυποθέσεις.
Με εκτίμηση
Μπάμπης Κουτρούλης.

Ευχαριστούμε τον κ. Κουτρούλη για την παραχώρηση του κειμένου - Badseed απάντηση 12:46, 27 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)