Συζήτηση:Κύπελλο Ελλάδος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μετονομασίες[επεξεργασία κώδικα]

Λέω να μετονομάσω τα άρθρα που περιλαμβάνονται εδώ βάσει ενός ενιαίου προτύπου, καθώς το καθένα ακολουθεί τη δική του λογική: π.χ. άλλα έχουν στον τίτλο "ανδρών" και άλλα "αντρών", άλλα "Ελλάδος" και άλλα "Ελλάδας" κ.ά. Πιστεύω πως θα είναι πιο κομψό να ακολουθούν όλα τον ίδιο μορφότυπο. Θα προχωρήσω στην αλλαγή αργότερα μέσα στη μέρα για να αφήσω χρόνο να καταθέσετε προτάσεις (ποιος τύπος σας φαίνεται καλύτερος για τη βίκι;) και αντιρρήσεις. Ευχαριστώ, Atlantia 11:48, 3 Μαΐου 2009 (UTC)

Σωστότατη η πρόταση, go ahead! Θα πρότεινα το "Ελλάδος" (καθαρευουσιάνικο μεν, πιο "λόγιο" δε). --Ttzavaras 12:09, 3 Μαΐου 2009 (UTC)
Σε λιγάκι θα κάνω την αλλαγή. Λέω να κρατήσω το "Ελλάδος" και "ανδρων" τελικά. Atlantia 16:38, 4 Μαΐου 2009 (UTC)

Μορφή[επεξεργασία κώδικα]

Γενικά: Βικιπαίδεια:Αποσαφήνιση Ειδικότερα:

  1. Το κύπελλο ελλάδος δεν έχει «πληκτρολογική» σχέση με το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει ασάφεια άρα δεν χρειάζεται να υπάρχει εδώ. Η σελίδα αποσαφήνισης θεωρητικά αποσαφηνίζει άρθρα που έχουν παρόμοιους τίτλους ανεξαρτήτως συνάφειας περιεχομένου, δεν αποτελούν σελίδες πλοήγησης αλλά ενδιάμεσα στάδια από την πληκτρολόγηση κάποιας έννοιας μέχρι να βρει ο αναγνώστης το άρθρο που τον ενδιαφέρει.
  2. Ακριβώς επειδή δεν είναι άρθρο δεν υπάρχει λόγος να έχει ειδική μορφοποίηση (πίνακες, μικροί χαρακτήρες κτλ) Δεν κατανοώ γιατί έγινε αναστροφή.

Επαναφέρω λοιπόν το άρθρο στην προηγούμενη μορφή του. --Egmontaz συζήτηση 01:17, 24 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Για να είναι ομοιόμορφο με το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Dimitrissss 09:16, 24 Νοεμβρίου 2009 (UTC)