Συζήτηση:Κριθάρι

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.


Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας το ξαναγράψει χωρίς να παραβιάζονται δικαιώματα στο κριθάρι/προσωρινό και μετά σβήνουμε το παρόν.--Focal Point 13:34, 1 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]

ΟΚ, το ξαναέγραψα.--Focal Point 15:51, 1 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]

Επανέφερα αυτή την αφαίρεση πηγών για τους εξής λόγους:

  • η Livepedia είναι μια on line εγκυκλοπαίδεια, δηλαδή αξιόπιστη πηγή (ιδιαίτερα οι αρχικές εκδόσεις της που είναι αντίγραφο του δημοσιευμένου και εμπορικού προϊόντος). Μου φαίνεται ιδιαίτερα ακατανόητη η αφαίρεσή της. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε, όχι απλώς μια πρωτότυπη πηγή, αλλά ακόμη καλύτερα εγκυκλοπαίδεια.
  • η αγγλική βικιπαίδεια: Εδώ παίρνει συζήτηση το πράγμα. Καλώς ή κακώς βασίστηκα και στην αγγλική βικιπαίδεια όταν έγραψα αυτό το ας το πούμε άρθρο (ή έστω αρθρίδιο). Όχι τόσο που να το αναφέρω ως μετάφραση, αλλά για ποιο λόγο να το αφαιρέσουμε; Τέλος πάντων επειδή αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν επιχειρήματα και για το αντίθετο, κάνε ότι νομίζεις, αλλά κρύβουμε την αλήθεια. Η διαγραφή θα με έβρισκε πλήρως σύμφωνο αν ήταν "αναφορά". Ως πηγή όμως.. κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε ίσως να σταθεί.--Focal Point 07:12, 6 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)[απάντηση]