Συζήτηση:Κρεμμύδι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Η έκδοση 3557904 ήταν αντιγραφή από εδώ: http://www.kevio.gr/garden/vegetables/onion/the-onion/ . Η άδεια της ιστοσελίδας αναφέρει «Η έντυπη ή ηλεκτρονική αναπαραγωγή υλικού επιτρέπεται, αρκεί να αναφέρεται το όνομα και η ιντερνετική διεύθυνση του website μας. » Είναι αποδεκτή η αντιγραφή; --C Messier 20:16, 18 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)

Όχι. Επακριβώς αναφέρεται (copy-paste): "Η έντυπη ή ηλεκτρονική αναπαραγωγή υλικού επιτρέπεται, αρκεί να αναφέρεται το όνομα και η ιντερνετική διεύθυνση του website μας. Copyright 2012 Κέντρο Εφαρμογών Βιωσιμότητας - All Rights Reserved". Ασφαλώς παρόμοια άδεια αντιγραφής δεν καλύπτει την CC-BY-SA εφόσον υπάρχει και η ένδειξη "copyright". --Ttzavarasσυζήτηση 21:13, 18 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)