Συζήτηση:Κραβ Μαγκά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2009030610035117.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Σχόλιο 31-3-2018[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Κατά 70%-80% το άρθρο εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, είτε αναφέροντας στοιχεία όχι ολοκληρωμένα, είτε διαστρεβλωμένα. Κάτι το οποίο δεν γίνεται στην wikipedia την παγκόσμια όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο https://en.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga αλλά μόνο στην Ελληνική. Σε αυτόν τον σύνδεσμο ( https://kravmagapro.gr/%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-krav-maga/ ) ο οποίος είναι βασισμένος σύμφωνα με την αρθρογραφία του Ισραήλ δεν έρχεται ούτε 1% σε αντίθεση με το άρθρο της παγκόσμιας wikipedia Αναφορά: Chriskmp (συζήτηση) 11:30, 31 Μαρτίου 2018 (UTC)

Όταν γίνονται προσθήκες - αλλαγές στο λήμμα δεν χαλάμε τη μορφοποίησή του, όπως έγινε. Επίσης ως πηγές δεν παρατίθενται Βικιπαίδειες άλλων γλωσσών, η ΒΠ δεν είναι πηγή του εαυτού της. Επίσης η αγγλόφωνη Βικιπαίδεια δεν είναι "παγκόσμια" ούτε διαφορετική από την ελληνόφωνη. Παρακαλώ να διαβάσετε τις σελίδες της πολιτικής και, πριν κάνετε οποιαδήποτε κρίση περί "εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων", παρακαλώ να την τεκμηριώνετε. --Ttzavarasσυζήτηση 12:38, 31 Μαρτίου 2018 (UTC)