Συζήτηση:Κολύμβηση ανοικτού νερού Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 2015 – Γυναίκες 25 km

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Γιατί το σβήσατε το άρθρο?

Άντε ρε μαλ...άκες που χάνω το χρόνο μου μαζί σας δεν είπα ότι είναι το γαμάτο άρθρο άλλα όταν κάποιος χαραμίζει το χρόνο του προσπαθώντας να βοηθήσει τουλάχιστον ρε μαλ...άκες πρέπει να αφήσεις τον λόγο που το εσβησες στην Συζήτηση ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 2A02:214C:8246:5100:B874:3563:3E3B:E22F (συζήτησησυνεισφορά) .

Η σελίδα διαγράφτηκε για δύο λόγους:
Την πρώτη φορά φάνηκε πως δεν ήταν εγκυκλοπαιδικό το λήμμα. Αν θες να μάθεις τι είναι εγκυκλοπαιδικό στο χώρο του αθλητισμού υπάρχει Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα (αθλητισμός). Αν ήταν σκέτος πίνακας όπως εδώ, θα πρέπει να εμπλουτιστεί παραπάνω το λήμμα. Η πολιτική της ΒΠ είναι λίγο αυστηρή με το θέμα της εγυκλοπαιδικότητας (ακόμα και σε μένα εχουν διαγραφεί λήμματα που κρίθηκαν μη εγκυκλοπαιδικά).
Τη δεύτερη φορά διαγράφτηκε γιατί ήταν δημιουργία ήδη διαγραφόμενης σελίδας, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, παρά μόνο μία ερώτηση προς τους διαχειριστές που έχουν την εξουσιοδότηση να διαγράφουν άρθρα.

Οπότε, αν θες να δημιουργήσεις ένα τέτοιο άρθρο, θα πρέπει να το εμπλουτίσεις με πληροφορίες εκτός από τον πίνακα. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις παραπομπές και πηγές! Ελπίζω να σε βοήθησα στην ερώτησή σου. Καλή συνέχεια Trikos συζήτηση 16:40, 11 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Δηλαδή μου λες ότι η δικιά μας πολιτική είναι καλύτερη(?), και είναι διαφορετική από της αγγλικής wikipaidia που παρεμπιπτόντως είμαστε κοματι της, εμείς που έχουμε παντού στην Βικιπαιδια άρθρα γεμάτα παραπληροφόρηση και λινκ που δεν λειτουργούν και ακόμα και αν λειτουργούν τα άρθρα τους είναι χειρότερα στο θέμα της παραπληροφόρησεις άστο βαρέθηκα έτσι και αλλιώς ακόμα και ελληνικά να ξέρεις προτιμάς να πας στην αγγλική wikipaidia για να μάθεις κάτι λόγο της ελεεινής κατάστασης που επικρατή εδώ τέλος πάντων καλή τύχη με την πολίτικη σας