Συζήτηση:Καφεΐνη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Επιμέλεια[επεξεργασία κώδικα]

Σε τι χρειάζεται επιμέλεια. Δεν παρατηρώ κάτι ασυνήθιστο. --Dead3y3 Συζήτηση 21:47, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Σχόλιο 15-7-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: εσφαλμένη αναφορά

ΑΝ επικοινωνω με μηχανη θα πρεπει να την ξεβιδοσω εάν με ατομο εξηγω ότι εθεσα το προφιλ μου με φωτογραφια μεγαλη στο ατελιε μου και μετα στο προγραμμα σας που την παρουσιαζει μιση και είναι αδυνατον να την βγαλω η να την παρουσιασω όπως την θελω μακρια για να φαινεται το ατελιε μου.... Εάν δεν γινεται διορθωση δεν θελω να εχω καθολου καμμια .....ευχαριστω Αναφορά: Βικτωρας Κυπραιος Σουηδος υπηκοος τι θα πει δημοσια ; 213.112.182.128 19:15, 15 Ιουλίου 2015 (UTC)[απάντηση]