Συζήτηση:Καρδιαγγειακό σύστημα

From Βικιπαίδεια
Jump to navigation Jump to search
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ιατρική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ιατρική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Τίτλος[edit source]

Το λήμμα αφορά στο καρδιαγγειακό σύστημα του ανθρώπου αποκλειστικά. Δεν καλύπτει τους υπόλοιπους οργανισμούς (έχουν κι αυτοί καρδιαγγειακό σύστημα!). Προτείνω τη μετονομασία του σε Καρδιαγγειακό σύστημα (άνθρωπος). --Ttzavaras 11:50, 9 Μαΐου 2009 (UTC)

Συμφωνώ, αλλά θα προτιμούσα «ανθρώπινο καρδιαγγειακό σύστημα»--Egmontaz συζήτηση 11:53, 9 Μαΐου 2009 (UTC)

Δεν συμφωνώ, απλά χρειάζεται επέκταση. Που αναφέρεται άλλωστε συγκεκριμένα στο ανθρώπινο καρδιαγγγειακό σύστημα; Μήπως είδατε απλά την εικόνα; Το άρθρο αναφέρεται στο καρδιαγγγειακό σύστημα γενικά που έχει αυτή την βασική δομή σε όλα σχεδόν τα ζώα. 85.75.59.158 16:21, 9 Μαΐου 2009 (UTC)

Αγαπητοί φίλοι είμαι ο συγγραφέας του Ανατομία του καρδιαγγειακου συστήματος ,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας .

Κατανοόντας την ανάγκη σωστής ταξινόμησης για διάφορους λόγους ,θα ήθελα να σας πληροφορήσω οτί όντως υπάρχει άρθρο καρδιαγγειακό σύστημα και αναφέρεται σίγουρα στο ανθρώπινο καρδιαγγειακό σύστημα εξ ου κ η

κατηγορία Ιατρική ,Καρδιολογία .

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι το άρθρο βρίσκεται υπό κατασκευή και πιστευω να το ολοκληρώσω σε μία εβδομάδα ενω θα το χρησιμοποιήσω σαν σκελετό σε άλλα άρθρα πού πρόκειται να συγγράψω στην κατηγορία Καρδιολογία .

Δεδομένου του σεβασμου στο φιλο που έχει γραψει το άρθρο καρδιαγγειακό σύστημα προτίμησα να γράψω το Ανατομία του καρδιαγγειακού συστήματος εμπεριέχοντας και την φυσιολογία του καρδιαγγειακού συστήματος .

Σίγουρα το άρθρο που συγγράφω θα είναι πολύ πιο εμπεριστατωμένο σε πληροφορίες όχι για να μπερδέψει αλλά να δώσει τις βάσεις για την κατανόηση των άρθρων που έρχονται .

Δεν έχω πρόβλημα να πάρει το άρθρο το όνομα Καρδιαγγειακό σύστημα όταν το τελιώσω μιάς και θα είναι πιο πλήρες και έαν υπάρχει κάτι που δεν υπάρχει στο άρθρο το δικό μου και υπάρχει στο άλλο άρθρο είμαι

σύμφωνος να προστεθεί.

Επίσης ζητώ την βοήθεια να προσθέσω φωτογραφίες σε διάφορα άρθρα μου , πιο καθαρές οδηγίες από αυτές που δίνονται στα άρθρο για την πρόσθεση φωτογραφιών .

Με τιμή Harris4917 14:01, 5 Νοεμβρίου 2010 (UTC)