Συζήτηση:Καίτη Γαρμπή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Νομίζω ότι θέλει μια μικρή διόρθωση στο ύφος του κειμένου...Μοιάζει σαν να είναι παρμένο από επίσημη ιστοσελίδα fan-club...--Veron 17:21, 8 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Εκανα πολλές διορφώσεις. το κείμενο ειναι γεμάτο ορθογραφικά λάθη και γνώμες και έχει γραφτεί από φαν. χρησιμοποιεί λέξεις όπως "Τεραστια επιτυχία" "απόλυτο" κτλ... Mydreamistofly 11:17, 21 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Πολύ καλά έκανες, όλα τα συναφή άρθρα πάσχουν από αυτό. --Egmontaz συζήτηση 11:44, 21 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Σχόλιο 20-1-2017[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Το λήμμα πλέον είναι, κατά την άποψή μου, επαρκώς τεκμηριωμένο, διότι έχει πολλά links που επιβεβαιώνουν το περιεχόμενό του. Επομένως, νομίζω πως δεν χρειάζεται η σήμανση που έχει στην αρχή (πάνω μέρος της σελίδας) ότι "το λήμμα δεν έχει πηγές ή αυτές που έχει δεν επαρκούν...῾. Ίσως η συγκεκριμένη σήμανση να πρέπει να αφαιρεθεί. Ευχαριστώ. Αναφορά: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 46.177.154.5 07:25, 20 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

συμφωνώ. Αφαιρέθηκε.

Πολύ καλογραμμένο λήμμα, σε ουδέτερο ύφος δηλαδή πληροί τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας και τεκμηριωμένο με πολλούς συνδέσμους και μάλιστα χωρίς να γίνεται αυτούσια "αντιγραφή" φράσεων από τις "πηγές". Άλλα αντίστοιχα λήμματα που αναφέρονται σε καλλιτέχνες μοιάζουν να είναι γραμμένα από φανς (όπως κι αυτό πολύ παλιότερα, όπως διαβάζω εδώ στη σελίδα)και στην πλειοψηφία τους είναι μη τεκμηριωμένα.

Congratulations![επεξεργασία κώδικα]

Πολύ καλογραμμένο λήμμα (για λήμμα καλλιτέχνη). Ουδέτερη οπτική γωνία χωρίς ανούσιους κομπασμούς (το τελευταίο συνηθίζεται σε αντίστοιχα λήμματα τραγουδιστών), καλή δομή-οργάνωση και βεβαίως τεκμηριωμένο με συνδέσμους (χωρίς αντιγραφές, έχουν κάνει απόδοση κι όχι "ξεπατίκωμα"). Μπράβο στους συντάκτες!

Ναι, όντως, πολύ εμπεριστατωμένο λήμμα.

Απαράδεκτο!!![επεξεργασία κώδικα]

00:52, 6 Νοεμβρίου 2018‎ 176.58.169.112 (Συζήτηση)‎ . . (98.550 bytes) (-3.305)‎ . . (Μικρές διορθώσεις)

Στις 6 Νοεμβρίου 2018 ανώνυμος χρήστης (βλ. παραπάνω) έκανε δήθεν "μικρές διορθώσεις" κατά το δοκούν και σχεδόν "κατέστρεψε" (οκ, υπερβάλλω) το λήμμα!!! Θα πρέπει να γίνει επαναφορά, διότι αφαίρεσε πολύ σημαντικές, αντικειμενικές και κυρίως τεκμηριωμένες πληροφορίες (ναι, διέγραψε και τα λινκ τεκμηρίωσης). Ναι, βεβαίως η Καίτη Γαρμπή έχει μία ΛΑΜΠΡΗ 30χρονη πορεία και μία αξιοζήλευτη καριέρα!!!!! Αυτό δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς! Ούτε καν οι "εχθροί" της. Ο ανώνυμος χρήστης όμως (μάλλον φαν της) αφαίρεσε κάποιες φράσεις, όπως "...ο εν λόγω δίσκος δεν είχε την ανάλογη εμπορική και ραδιοφωνική επιτυχία των προηγούμενων", "....δεν θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους της τραγουδίστριας", "...δεν σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία" κ.λπ. κ.λπ. Στο βικιπαίδεια γράφεται ΙΣΤΟΡΙΑ. Οι πληροφορίες πρέπει να είναι αντικειμενικές και αμερόληπτες και κυρίως να γράφουμε (κομψά) την όποια αλήθεια. Είναι λογικό σε μία 30χρονη πορεία να υπάρχουν και κάποιες μη επιτυχημένες στιγμές. Ας τα επανάφερει κάποιος. Ίσως το κάνω κι εγώ, αλλά σταδιακά. --Antikeimenikos (συζήτηση) 13:18, 10 Νοεμβρίου 2018 (UTC)


Επανέφερα τις πληροφορίες που είχαν...σβηστεί.

--Antikeimenikos (συζήτηση) 19:46, 12 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Καλογραμμένο[επεξεργασία κώδικα]

Καλογραμμένο λήμμα σε ουδέτερο ύφος και με πηγές, πράγμα σπάνιο για λήμμα καλλιτέχνη. Μπράβο σε αυτούς που το γράφουν/επιμελούνται.