Συζήτηση:Κάρλο Τζελόζο

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Ταγματάρχης διοικητής Μεραρχίας[επεξεργασία κώδικα]

δέν ἀποκλείεται,ἀλλά Στρατηγός διοικητής τάγματος εἶναι ἀπίθανο.Χρειάζεται καλλίτερη μετάφραση, εἰδικά στήν στρατιωτική ὁρολογία.Σχολαστικος (συζήτηση) 07:46, 23 Οκτωβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

@Σχολαστικος: Είχεις δίκιο για το Τάγμα. Το αγγλικό λήμμα, από όπου τούτο είναι μετάφραση, ανέφερε Στρατιά. Προφανής μικρή αβλεψία/παραδρομή της μεταφράστριας του λήμματος. Διορθώθηκε. Με την ευκαιρία, διόρθωσα και μερικά άλλα λάθη σε στρατιωτικούς όρους [1], [2], όσα είδα με μια πρώτη ματιά. Αν θέλεις, κάνει έναν παραπέρα έλεγχο κι εσύ. ǁǁ ǁ Chalk19 (συζήτηση) 09:13, 23 Οκτωβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]