Συζήτηση:Ιωσήφ Κούνδουρος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Εξακρίβωση στοιχείων[επεξεργασία κώδικα]

Βλέπω Ιωάννη Κούνδουρο στο www.ggk.gov.gr[1] στη θέση «... επί κυβερνήσεως Βενιζέλου ανέλαβε υπουργός των Ναυτικών και Αεροπορίας (από 10 Ιανουαρίου μέχρι 5 Μαρτίου του 1933). Υπήρχε Ιωάννης ή ήταν ο Ιωσήφ; --Focal Point 13:54, 28 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Θα το δούμε στα ΦΕΚ ελπίζω. --Focal Point 09:31, 10 Απριλίου 2011 (UTC)

υπουργός του Βενιζέλου ήταν ο Ιωσήφ Κούνδουρος η φωτογραφία δεν είναι του Ιωσήφ Ρούσσου Κούνδουρου, αλλά του θείου του (αδελφού του πατέρα του), Ιωσήφ Γεωργίου Κούνδουρου...

Σχόλιο 1-3-2017[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Λάθος φωτογραφία. Απεικονίζει τον Ιωσήφ Γ. Κούνδουρο, θείο του Ιωσήφ Ρ. Κούνδουρου που αφορά το λήμμα. Έχω σωστή φωτογραφία, αλλά πως να την αναρτήσω? Αναφορά: Ακουνδ (συζήτηση) 13:14, 1 Μαρτίου 2017 (UTC)

@Ακουνδ, αν η σωστή φωτογραφία που λέτε ότι έχετε είναι η σωστή, και είναι ελεύθερη δικαιωμάτων ή έχετε τα δικαιώματα εσείς, ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό και ανεβάστε την εκεί. Wolfymoza (συζήτηση) 10:15, 16 Μαΐου 2017 (UTC)

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει φωτό στο λήμμα, αν υπάρχει μπορεί να προστεθεί. Αλλαγή αναφοράς σε "έγινε" (με την έννοια ότι δεν υπάρχει λάθος φωτό). Wolfymoza (συζήτηση) 10:54, 16 Απριλίου 2018 (UTC)