Συζήτηση:Ιωάννης Φωκάς (θαλασσοπόρος)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γράμματα και λογοτεχνία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Γράμματα και λογοτεχνία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Copyright 18/07/06[επεξεργασία κώδικα]

Copy-paste από εδώ: [1]

Αναφέρεται καθαρά: «© Copyright 2002-2006 Kefalonitis.com - All rights reserved» --Dead3y3 Συζήτηση 02:11, 18 Ιουλίου 2006 (UTC)

Το kefalonitis.com έχει δώσει άδεια για τα άρθρα του. Βλ. Συζήτηση:Προκοπάτα Κεφαλλονιάς - Badseed απάντηση 03:08, 18 Ιουλίου 2006 (UTC)
Ok. Να σε ρωτήσω όμως, μήπως πρέπει να ζητάμε ένα e-mail μήνυμα, όπου ο πνευματικός δικαιούχος να αναφέρει ρητά ότι παραχωρεί το κείμενό του υπό την GFDL; Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι δικαιούχος χωρίς στοιχεία. Το e-mail μειώνει αυτόν τον κίνδυνο γιατί η κεφαλίδα του μηνύματος περιέχει πληροφορίες για την τοποθεσία του αποστολέα. Η χρησιμότητά του αναφέρεται και στο Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. --Dead3y3 Συζήτηση 09:00, 18 Ιουλίου 2006 (UTC)
Αν και εμπιστεύομαι το χρήστη Costa, καταλαβαίνω φυσικά τί εννωείς. Υπάρχει ένα πρότυπο για τέτοιου είδους email εδώ. Χρησιμοποίησέ το αν θέλεις. Τι λετε, να δημοσιεύουμε την θετική απάντηση στην σελίδα συζήτησης στο εξής; --Dai 09:20, 18 Ιουλίου 2006 (UTC)

Συμφωνώ απολύτως (να δημοσιεύεται στη σελ. συζήτησης)! Ευγενία 09:23, 18 Ιουλίου 2006 (UTC)

Δεν υπάρχει λόγος να μην εμπιστευόμαστε τους ιδιοκτήτες sites που ανεβάζουν κείμενά τους. Οι περιπτώσεις είναι μετρημένες (χρήστης My8os, ο Kefalonitis, και κάνα δυο άλλοι, btw kai to krassanakis.com kai to nafpaktia.com). Ο Kefalonitis έχει ανεβάσει και άλλα κείμενα. Συνήθως φαίνεται όταν κάποιος παριστάνει το συγγραφέα ενός κειμένου. Τώρα, αν θες (θέλετε) να ασχοληθείς με emails, υπάρχει η επιχείρηση Deletemania που ανέφερε και ο Dai και που έμεινε στη μέση. Cheers - Badseed απάντηση 11:59, 18 Ιουλίου 2006 (UTC)