Συζήτηση:Ιμπραήμ Πασάς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Σχόλιο 14-6-2017[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: αναφορά που απορρίφθηκε

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΊ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΓΙΏΡΓΟΥ ΠΡΑΤΣΊΝΗ "ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ, (α) Ισμαήλ Φερίκ Πασάς- Μανώλης Καμπάνης εξισλαμισθείες αρχιστράτηγος Αιγύπτου- β)Αντώνης Παπαδάκης αδελφός του προηγουμένου Γεωπόνος πουληθείς σε σκλαβοπάζαρο της Σμύρνης και ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του Πανεπιστημίου Αθηνών, γ) Ο γνωστος Αλβανός από Καβάλα Κυβερνήτης Αιγύπτου Μωχάμετ Άλη και δ) ο γιός του Ιμπραήμ πασάς που έκαμε την Πελοπόνησο )

ΓΙΩΡΓΟς ΠΡΑΤΣΙΝΗς Ανακρέοντος 8 Χαριλάου Θεσσαλονίκη τ,κ, 54250 Τηλεφ. 2310-309508 e-mail pratsinhs.georgios@gmail.com Αναφορά: 2.85.235.72 14:14, 14 Ιουνίου 2017 (UTC)

Το "να διαβαστεί το (τάδε) βιβλίο" δεν αφορά το λήμμα, αλλαγή αναφοράς σε "απορρίφθηκε". Wolfymoza (συζήτηση) 07:58, 29 Ιουνίου 2017 (UTC)